Σπαρταριστό γέλιο θα μας προσφέρει και σήμερα το απόγευμα, στις 17:50, το «Two And A Hlaf Men» στο Star, με διπλό επεισόδιο!

Ο Άλαν παίρνει μαζί του τον Τσάρλι για να συναντήσουν τη σέξι και αποφασιστική δικηγόρο, που έχει αναλάβει το διαζύγιό του, τη Λόρα, μετά την ανησυχία που εξέφρασε η Τζούντιθ, ότι ο Τσάρλι ασκεί αρνητική επιρροή στον Τζέικ.

Ο Τσάρλι και η Λόρα νιώθουν μια έντονη ερωτική έλξη. Οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και η Λόρα δείχνει να μην τη νοιάζει που ο Τσάρλι βγαίνει και με άλλες γυναίκες. Έχει όμως μία απαίτηση: ο Τσάρλι πρέπει να είναι διαθέσιμος για αυτήν όποτε τον θέλει. Ο Τσάρλι αρχικά λατρεύει την ιδέα μέχρι τη στιγμή που η Λόρα εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Αλλά όταν ο Τσάρλι προσπαθεί να ξεφύγει από αυτή τη σχέση, ο Άλαν είναι αυτός που υφίσταται τις συνέπειες...

Τι άλλο θα δούμε

Ο Άλαν ενδίδει στην απαίτηση της Τζούντιθ να πηγαίνουν τον Τζέικ για θεραπεία μια φορά την εβδομάδα, γιατί “αυτό κάνουν και όλα τα υπόλοιπα χωρισμένα ζευγάρια”, αλλά δεν συνει��ητοποιεί ότι αυτός, επίσης, έχει θέματα… υπνοβασίας.

Η Έβελιν αφήνει υπονοούμενο στον Τσάρλι ότι ο Άλαν συνήθιζε να υπνοβατεί όταν ήταν παιδί, οδηγώντας τον Τσάρλι να σκαρφιστεί μια έξυπνη λύση στο πρόβλημα του Άλαν...