​Ακόμα δύο επεισόδιο γεμάτα γέλιο θα μας χαρίσουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του «Bing Bang Theory», που μεταδίδει καθημερινά, στις 18:50, το Star!

Η Πένι δέχεται την επίσκεψη του μπαμπά της και ο Λέοναρντ ξαφνιάζεται όταν ανακαλύπτει πως η πρώην αγαπημένη του έχει πει στους γονείς της πως είναι πάλι μαζί. Η Πένι του εξηγεί πως ήταν ο μόνος από τα αγόρια που είχε παρουσιάσει στην οικογένεια της, που οι γονείς της πραγματικά συμπάθησαν και του ζητάει να παραστήσουν το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της παραμονής του πατέρα της. Ο Ραζ περνάει λίγο χρόνο με τον Χάουαρντ αλλά η ξαφνική εμφάνιση της Μπερναντέτ τον ενοχλεί!

Στη συνέχεια, η Πένι γευματίζει με την Έιμι και τη Μπερναντέτ και συναντούν τυχαία τον πρώην αγαπημένο της Πένι, τον Ζακ. Η Έιμι ξετρελαίνεται μαζί του και αργότερα μιλάει για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που της προκάλεσε η παρουσία του Ζακ στον Σέλντον. Εκείνος μπερδεμένος απευθύνεται στην Πένι για συμβουλές. Ο Χάουαρντ και ο Ραζ τσακώνονται για το ποιος θα μπορούσε να είναι σούπερ ήρωας και αποφασίζουν να λύσουν τις «διαφορές» τους με έναν αγώνα πάλης