​Για το Star, την εκπομπή της, τον Νίκο Ευαγγελάτο και τη μεταξύ τους σχέση, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου, σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης!

Η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στην εκπομπή «Μία» που παρουσιάζει καθημερινά, παραδέχτηκε ότι:

«Είναι ίσως, η πιο ευχάριστη, γλυκιά και όμορφη εκπομπή που έχω κάνει ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το studio, κάνω σύσκεψη με όλα τα παιδιά, και είμαι χαρούμενη. Έχω θετική ενέργεια, έχω καλή διάθεση. Το ίδιο και μέσα στο studio. Τους έλεγα τις προάλλες πως ο,τι και να μου συμβαίνει, είτε έχω ξυπνήσει στραβά, είτε έχω ένα προσωπικό θέμα, σε 5-10 λεπτά, το έχω ξεχάσει. Είναι ψυχοθεραπεία αυτή η εκπομπή. Μπορώ να παρουσιάσω ο,τι θέλω, και ο,τι μ΄αρέσει και είμαι και πιο χαλαρή. Η τηλεόραση από την άλλη, είναι περίεργο σπορ. Δεν σημαίνει πως αυτό που κάνει εμάς να νιώθουμε καλά είναι και αυτό που θα ψωνίσει ο κόσμος».

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε ότι στα 22 χρόνια που κάνει τηλεόραση, υπήρξαν δυο εκπομπές που δεν αγάπησε ποτέ:

«Υπήρχαν δυο εκπομπές που δεν αγάπησα ποτέ και δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Η μια ήταν το gossip, που με έκανε γνωστή, μου έδωσε δουλειά, μεταγραφές και λεφτά. Δεν με έκανε να νιώθω άνετα, αλλά το έκανα. Όσο έβλεπα να έχει τεράστια επιτυχία, το συνέχιζα. Από την άλλη μέσα μου, ήμουν ένας άνθρωπος που δεν περνά καλά. Είχα μια επιθετικότητα και μια σκληρότητα, επειδή δεν μου άρεσε κατά βάθος αυτό που έκανα, και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μέσα μου. Αυτό όμως, μου έφερε όλα όσα έχω σήμερα. Μετά υπήρξε μια εκπομπή που με έκανε ακόμα πιο δυστυχισμένη. Είχα πάει στον ΑΝΤ1 και είχα φάει τρελό pressing να κάνω μια εκπομπή που λέγεται “Big Mother”. Υπέφερα και μ΄αυτό».

2628_EVAGELATOS_STEFANIDOY_30112014.jpg

Στη συνέχεια, μίλησε και για την σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τον οποίο τους βλέπουμε χεράκι χεράκι σε κάθε δημόσια εμφάνιση:

«Μέσα στο σπίτι κάνουμε άλλα πράγματα. Δεν είμαστε χεράκι χεράκι. Θεωρώ ότι η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική. Η επαφή είναι ένα κομμάτι επικοινωνίας, και η προέκταση του συναισθήματος. Είμαστε ένα ζευγάρι που είμαστε πάρα πολύ και πάρα πολλές ώρες μαζί. Εγώ δεν μπορώ ��α κοιμηθώ όταν το κρεβάτι είναι δίπλα άδειο, και ο Νίκος αντίστοιχα δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν είμαι δίπλα του. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στη συντροφικότητα, και στο ότι η ζωή πρέπει να μοιράζεται σε όλα. Στις χαρές, στις λύπες, παντού. Εκείνος με έμαθε στην συντροφικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι εξαρχής. Σιγά σιγά μαθαίνοντας έτσι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου λιγότερο συντροφική».

Ωστόσο δεν κρύβει ότι υπάρχουν και στιγμές που «σκοτώνονται»:

«Καλέ μπορεί να σκοτωνόμαστε. Φυσιολογικοί άνθρωποι είμαστε. Οι άνθρωποι που είναι τόσο πολύ μαζί, σκοτώνονται και πολύ. Για ασήμαντους λόγους του τύπου δεν με πήρες τηλέφωνο μετά την εκπομπή. Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Δεν έχει υποχωρήσει σε ΕΝΑ καυγά. Πρέπει μόνο 2 φορές να υποχώρησε και να ζήτησε συγγνώμη. Εγώ είμαι αυτή που θα κάνω πάντα το πρώτο βήμα. Αν δεν το κάνω, ξέρω πως δεν θα μιλάμε για ένα μήνα. Μετά από μισή ή μια ώρα, κατεβαίνω, τον παίρνω αγκαλιά, αλλά και πάλι δεν κάνει αμέσως πίσω».

6439_TATIANA_STEFANIDOY_NIKOS_EVAGELATOS_2652014.jpg

Τον ζηλεύει όμως;

«Και με τον Πρωθυπουργό να είναι, αν τον πάρω τηλέφωνο θα το σηκώσει! Είναι πάρα πολύ σωστός και πάρα πολύ κύριος. Δεν θα μου δώσει δικαίωμα. Πρέπει να γίνει κάτι τραγικό για να ζηλέψω!»

Για του λόγου το αληθές, τον πήρε τηλέφωνο on air, σταματώντας τη συνέντευξη, και το σήκωσε!

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Star, λέγοντας πως:

«Το λατρεύω το Star γιατί μου έχει φερθεί καλά. Το Star δεν ήταν κοντά μου μόνο στις καλές στιγμές, αλλά και στις δύσκολες. Με στήριξε, και συνεχίζει να με στηρίζει. Το Star το λατρεύω, το τιμώ ο,τι απόφαση και να πάρει. Αν το Star δεν θέλει να συνεργαστεί, εγώ νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί με έχει στηρίξει και με έχει τιμήσει. Και από εδώ και πέρα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Αν το κανάλι με θέλει, εκεί θα μείνω, και αν μου προτείνει κάτι ή θέλει κάτι άλλο, αυτό θα κάνω. Θα συζητήσουμε και θα βρούμε μια λύση».