Να αλλάξει ράφτη, να περιορίσει τον μουσακά και να προσέχει μην... καραφλιάσει, συνιστά στον Αλέξη Τσίπρα γνωστό γυναικείο περιοδικό, που τον έχρισε «Άνδρα Της Εβδομάδας» και αναλύει τις στυλιστικές του επιλογές!

«Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα προκειμένου να προσεγγίσει τον καθημερινό άνθρωπο κάτι που τον κολακεύει κιόλας μιας που δεν έχει και πολύ θεληματικό πηγούνι. Το κοστούμι του μπορεί να εφαρμόζει σωστά στους ώμους αν και δεν του δίνει κάποια αίσθηση δύναμης», σημειώνει το «Women's Wear Daily».

Με ολόσωμη φωτογραφία του νέου πρωθυπουργού, όπου εξηγείται λεπτομερώς το καθετί, το περιοδικό συνεχίζει: «ο Αλέξης είναι ο νεαρότερος πρωθυπουργός που έχει δει η Ελλάδα εδώ και 150 χρόνια και τα κάπως αδιάφορα κοστούμια του δεν τον βοηθούν σε αυτόν τον ρόλο και θα πρέπει γρήγορα να βρει έναν καλό ράφτη για να αναδημιουργήσει το στυλ του».

«Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για την οικονομική εξυγείανση της χώρας, ωστόσο το στυλ του δεν θυμίζει σε τίποτα τις ultra chic ημέρες του Αριστοτέλη Ωνάση», καταλήγει το δημοσίευμα και, εκτός από αλλαγή ράφτη, προειδοποιεί τον πρωθυπουργό ότι θα έχει απώλεια μαλλιών και του συνιστά να περιορίσει τον μουσακά!

c296a0ca7e90acc51678ad778714a4c9.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Η «Vogue» απεφάνθη για την Περιστέρα: Τι πρέπει να φορά η Πρώτη Κυρία της Ελλάδος!