Απάντηση με τον δικό της τρόπο στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Αντίνοο Αλμπάνη, έδωσε στην εκπομπή «Μία» η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Αυτά δεν είναι πράγματα τώρα. Νομίζω πως έχει φανεί από τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει με τον Αντίνοο ο καθένας στην παράσταση του άλλου και τα λοιπά ότι υπάρχει μία πολύ καλή σχέση, αλλά τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό» επισήμανε.

Όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για τη φιλία μίλησε η παρουσιάστρια του «Music School» παρέα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Οι δύο τους άλλωστε που είναι αχώριστες φίλες, επισφράγισαν τη φιλία τους πριν λίγο καιρό,όπως σας είχαμε ενημερώσει, με ένα τατουάζ.

«Το νόημα έχει να κάνει με την ευγνωμοσύνη και τα έχουμε φτιάξει έτσι ώστε να ενώνονται μεταξύ τους. Μπορούν όμως να σταθούν και μόνα τους στο χέρι της καθεμιάς» τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ αποκάλυψε και το πώς ήρθε πιο κοντά με την Ντορέττα: «εγώ είχα παρακαλέσει τους ιθύνοντες του Mad, να με βάλουν να χορέψω μαζί της γιατί την είχα δει στο “Dancing With The Stars” και μου άρεσε πολύ. Μάλιστα τους είχα πει να ναι εύκολος χορός για να μη ρεζιλευτώ δίπλα της. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε και μετά βρεθήκαμε και στο reality χορού. Έχουμε δηλαδή πολύ χορό να μας ενώνει» πρόσθεσε.

Από τότε Μαίρη και Ντορέττα δε σταματούν να χορεύουν μαζί. Μάλιστα η Μαίρη αποκαλύπτει πως έχει απωθημένο να γίνει χορεύτρια κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο η Ντορέττα: «μα είναι χορεύτρια απλά δεν πληρώνεται γι’ αυτό το επάγγελμα»