​Την ΠΡΩΤΗ του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Demy έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο chef, όταν ρωτήθηκε για το τ�� συμβαίνει ανάμεσα σ΄εκείνον και την νεαρή τραγουδίστρια, απέφυγε ν΄απαντήσει λέγοντας:

«Δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό. Δεν υπάρχει λόγος. Σέβομαι την Δήμητρα και δεν θέλω ν΄αναφερθώ σε όλα αυτά που με ρωτούν. Και στην παρουσίαση του βιβλίου μου, όπου είχαν έρθει δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν, δεν είπα κάτι και ούτε πρόκειται να πω. Ο κόσμος δεν ρωτάει για τα προσωπικά μου, μόνο για τις συνταγές».

Ωστόσο, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ένας μάγειρας έχει δύσκολα προσωπική ζωή:

«Δεν μπορείς να απολαύσεις αργίες, γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα. Πάντα είσαι σε μια κουζίνα με 50 βαθμούς, ενώ άλλοι βρίσκονται έξω, διασκεδάζουν και χαμογελούν. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας».

3330_AKIS_PETRETZIKIS_14122011.jpg4007_DEMY_11122014.jpg
Πρόσθεσε ακόμα όλο νόημα, πως «έχω χαθεί από την οικογένεια μου, από τους φίλους μου, από όλους. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι έχουν κατανόηση!»

Αυτό δεν σημαίνει, πως στο μυαλό του δεν είναι η δημιουργία οικογένειας μελλοντικά:

«Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, και θα κάνω τα πάντα για να τα συνδυάσω σωστά, αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα. Προτεραιότητα έχει η δουλειά μου».

image1.jpg
Στη συνέχεια, περιέγραψε και ένα τραγελαφικό περιστατικό που του συμβαίνει τα τελευταία χρόνια:

«Στο λέω και γελάω, αλλά δεν είναι αστείο πια. Από τότε που έγινα γνωστός, είναι κάποιος που σχεδόν κάθε μέρα μου πετάει αυγά στο καπό του αυτοκινήτου και στ�� μηχανή. Αυγά και σκουπίδια. Να φανταστείς ότι πρέπει να αλλάξω αυτοκίνητο και το σκέφτομαι, γιατί θα το καταστρέψει κι αυτό, όπως έκανε με το προηγούμενο! Αλλά θα τον πιάσω, που θα πάει; Ο τύπος πρέπει να με μισεί σου λέω».

Όσο για την εκπομπή που θα επέλεγε να δει στην TV αν είχε χρόνο; Δεν είναι άλλη από τους «ΦΜ Live», εξηγώντας γιατί:

«Αν έβλεπα τηλεόραση εκείνη την ώρα, σίγουρα δεν θα τους έχανα. Για μένα ο Σεργουλόπουλος και η Μπακοδήμου κάνουν μια εκπομπή που βασίζεται στο χιούμορ, με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι καλοπροαίρετοι, δεν προσβάλλουν κανέναν, και γελάς με όσα λένε. Τους χαίρομαι πραγματικά!»