«Άμα έχεις δόντι, αποδεικνύεις αν αξίζεις ή όχι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και, με αφορμή τη συνέντευξή της στα «Καρντάσιανς», ξέσπασε για όσα γράφονται για εκείνη και «κάρφωσε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Χωρίς να κρύψει την δυσφορία του για τα καυστικά σχόλια του πάνελ της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «ρε παιδιά, συγγνώμη τώρα αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όλοι. Έχουν ακουστεί τέρατα για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Όχι μόνο ότι απολύει. Κι άλλα έχουν ακουστεί... Το θέμα, λοιπόν, είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε την κατάσταση ακριβώς όπως είναι, επειδή δεν τη ξέρουμε κιόλας. Θα μπορούμε να την πούμε, αν βγει κάποιος και πει συγκεκριμένα “Με απέλυσε η Σπυροπούλου”. Μετά γράφτηκε ότι σε μια σύσκεψη είπε “Σας γράφω στα γεννητικά μου όργανα”. Ποιος ήταν εκεί; Το έχει πει κανείς επωνύμως; Έχουν ακουστεί, λοιπόν, τέρατα. Η συγκεκριμένη συνέντευξη εμένα δεν με βοήθησε να διαλευκάνω την κατάσταση της προσωπικότητας της Σπυροπούλου, επειδή δεν πιέστηκε από κανέναν. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για έναν χαρακτήρα από κάποια που γύρω γύρω λέγονται και γράφονται σε blogs, χωρίς να βγει επωνύμως κάποιος να πει κάτι. Για το μόνο που μπορώ να τοποθετηθώ είναι αν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια ή σαν γυναίκα».

«Της έχει δοθεί μια τεράστια δημοσιότητα, που αν βελτιωθεί μπορεί και να κάνει μεγάλη πορεία. Δεν την πετάς δηλαδή, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή. Δεν μιλάει καλά ελληνικά, δεν κάνει καλές συνεντεύξεις – επειδή την έχω παρακολουθήσει. Όμως αν το γυρίσει, κάτσει, διαβάσει, πάει σε μια σχολή, μάθει πέντε πράγματα, μ��ορεί και να κάνει μεγάλη καριέρα, γιατί είναι λαμπερό πρόσωπο. Τον χαρακτήρα της, όμως, δεν μπορώ να τον δικάσω, όταν μιλάμε με μισόλογα και με ό,τι γράφεται σε ένα blog. Ακούγονται τέρατα, πως είναι ο διάβολος επί γης. Δεν το ξέρω εγώ αν είναι ή δεν είναι. Όλα γίνονται βάσει πληροφοριών και blogs. Λένε πως έχει "δόντι"... ΟΚ, μπράβο. Η μόνη που έχει δόντι είναι; Όλοι στην τηλεόραση με κάποιο δόντι μπήκανε. Οι περισσότεροι που μπήκανε, κάποιος τους έβαλε. Άμα έχεις δόντι, αποδεικνύεις αν αξίζεις ή όχι», συνέχισε ο παρουσιαστής.

Από τις «βολές» δεν ξέφυγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεργάτες του, τους οποίους ο Γιώργος Λιάγκας επέκρινε για την συνέντευξη. «Η εκπομπή είχε χθες μια ευκαιρία, επειδή είχε ένα πολύ hot πρόσωπο. Μπορεί στην εκπομπή της η Σπυροπούλου να μην πουλάει, αλλά πουλάει σαν πρόσωπο η ίδια. Μπορούσε να τη ρωτήσουν πέντε πράγματα συγκεκριμένα ώστε να δοθεί η δυνατότητα όλα αυτά που γράφονται ή να απομυθοποιηθούν ή πραγματικά να καταλάβουμε ότι είναι τέρας. Δεν το καταλάβαμε, πάλι θα μείνει η φήμη. Δεν μπορώ να έχω άποψη, όταν δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται… Δεν την κρίνει κανείς αν είναι καλή παρουσιάστρια. Το μόνο που συζητάμε, δυο χρόνια τώρα, είναι αν έχει καλό χαρακτήρα. Και μάλιστα δεν έχει πει κανείς επωνύμως κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας