«Το μέλλον είναι αβέβαιο», δήλωνε η Ευαγγελία Αραβανή λίγο πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός της από τον Ηλία Βρεττό, τον οποίο, μάλιστα, δεν επιβεβαιώνει!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά από δύο χρόνια σχέσης και παρά το ότι ο γάμος φαινόταν να είναι κοντά, η γοητευτική ξανθιά μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους, έπειτα από καβγά. Τον χ��ρισμό επιβεβαίωσε ο Ηλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «με την Ευαγγελία τελείωσε».

Λίγο πριν χωρίσουν, η Ευαγγελία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου, στο οποίο ανέφερε: «το μέλλον είναι αβέβαιο και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει. Ζω το τώρα και ο χρόνος θα δείξει».

Το περιοδικό κυκλοφόρησε αφότου έγινε γνωστό το φινάλε και, ως όφειλε, ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία… δεν επιβεβαίωσε ότι χώρισε! «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Δεν έχω να πω κάτι σ’ αυτό. Μένει η συνέντευξη μας ως έχει. Σε ευχαριστώ πολύ. Και καλή χρονιά σε όλους!».

Κι όλα αυτ�� την ώρα που οι φήμες οργιάζουν και αναφέρουν ότι ο χωρισμός ήρθε όταν η Ευαγγελία συνάντησε γνωστό εφοπλιστή και, μάλιστα, καλό φίλο του πρώην της!