​Για την ζήλια, την ψυχοθεραπεία, τις ανασφάλειες της, τις επαγγελματικές ευκαιρίε�� που της δόθηκαν, αλλά και για το αν έχει χωρίσει τελικά από τον σύντροφό της, μίλησε η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ κυκλοθυμική αφήνοντας τις σπόντες της:

«Όταν θέλει κάποιος, διαχειρίζεται την κυκλοθυμικότήτα μου. Όταν δεν θέλει, δεν μπορεί. Οι φίλοι μου που με αγαπούν και με ξέρουν τόσα χρόνια το έχουν αποδεχτεί και γνωρίζουν πως όταν θυμώσω, πρέπει να με αφήσουν δέκα λεπτά και μετά, αν έχω λάθος, θα πάρω τηλέφωνο και θα ζητήσω συγγνώμη. Τώρα όποιος δεν θέλει να καταλάβει…»

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως στα ερωτικά της είναι «δύσκολη»:

«Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζω κάποιον του συστήνομαι λέγοντας του “να ξέρεις ότι δεν είμαι εύκολη υπόθεση���. Αναγνωρίζω τα κουσούρια μου, ξέρω τις ιδιοτροπίες μου και πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξει κάποιος μαζί μου. Αλλά επειδή είμαι αρκετά κτητική και αγαπάω πολύ, όταν μου συμβαίνει, είμαι πολύ δοτική. Και έτσι κάπως αντισταθμίζω τα πράγματα».

Μάλιστα παραδέχεται ότι τη ζήλια της δεν μπορεί να τη διαχειριστεί:

«Ξεκινάω πάρα πολύ εύκολα και συνήθως από μόνη μου, ομηρικούς καυγάδες. Και το αστείο είναι πως, ενώ έχω φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό μου το οποίο έχω πιστέψει φυσικά, και βλέπω πως ο άλλος δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα, μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κάνω ψυχοθεραπεία!»

Η ίδια πάντως, δεν θέλει να κάνει τους άλλους να ζηλεύουν, εξηγώντας γιατί:

«Είμαι πολύ προσεκτική. Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι στη ζωή μου. Δεν θα φλερτάρω, δεν θα δώσω αφορμή, δεν θέλω να του προκαλέσω τη ζήλια».

Η μεγαλύτερη της ανασφάλεια, είναι η μοναξιά όπως λέει:

«Έχω τεράστιο θέμα με τη μοναξιά. Το χειρότερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ για μένα, είναι να περάσουν τα χρόνια και να μείνω μόνη μου στη ζωή».

Όσο για τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη; Αποφεύγει να απαντήσει, λέγοντας:

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου, και ούτε τώρα θα το κάνω».

Τέλος, μιλώντας για τις επαγγελματικές ευκαιρίες, λέει εμμέσως πλην σαφώς, πως όσες της δόθηκαν… τις άξιζε:

«Θα ήμουν αγνώμων αν έλεγα πως δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες. Αν και πιστεύω πως πολεμάς για τις ευκαιρίες και τις κατακτάς. Κανείς δεν θα σου τις δώσει αν δεν τις αξίζεις».