​Τέλος στην αγωνία ακόμα μίας γυναίκας που είχε τον άντρα της στο «Norman Atlantic»: μέσα από τα αποκλειστικά πλάνα του Star από το Μπάρι, έμαθε ότι ο σύζυγός της είναι ζωντανός και θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με το C-130!

Την ώρα που συγγενείς επιβατών καταγγέλλουν ότι δεν έχουν ενημέρωση για την τύχη των δικών τους ανθρώπων, η κουμπάρα μίας γυναίκας την ενημέρωσε ότι είδε τον σύζυγό της στις εικόνες που μετέδωσε το Star από την ιταλική πόλη.

Πρόκειται για την γυναίκα του μάγειρα του «Norman Atlantic», η οποία δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν είδε τον σύζυγό της στις τηλεοπτικές εικόνες! Μάλιστα, η ίδια είχε σπεύσει το μεσημέρι της Κυριακής στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αναζητώντας πληροφορίες και είχε αποκαλύψει τα τελευταία λόγια της είπε στο τηλέφωνο: «θα καούμε σαν τα ποντίκια… Σ’ αγαπώ».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος ακόμα ενός επιβάτη είδε ότι είναι ζωντανός την ώρα που μιλούσε on air στην εκπομπή «Μία»: «νάτος! Νάτος, τον κατεβάσανε! Νάτος! Νάτος αυτός είναι! Αυτός είναι!», φώναξε, όταν τον αναγνώρισε στα πλάνα...

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star