​Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η λαμπερή παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Face to face» της δημοσιογράφου Βίβιαν Μπενέκου, στο Action24 και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια μίλησε για το στήριγμα της που δεν είναι άλλο από τον σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη τονίζοντας: «Ο Μιχάλης είναι ο άνθρωπος μου. Μετά από τόσο καιρό που είμαστε μαζί υπερισχύει η αγάπη του έρωτα

Αναφέρθηκε, όμως και στην τηλεόραση αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο λέγοντας: «Μπορεί φέτος να μην είμαι στην τηλεόραση, αλλά δεν με αγχώνει, δεν είμαι φέτος… θα είμαι του χρόνου. Τον Γιάννη Λάτσιο τον εκτιμώ πολύ και τον αγαπώ. Ταιριάζουμε σε πολλά. Και όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα έχουμε κοινές απόψεις. Ο Γιάννης με είχε στενοχωρήσει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με έχει απογοητεύσει. Χώρισαν οι δρόμοι μας τηλεοπτικά, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι.»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια καλή παρουσιάστρια, η Ζέτα Μακρυπούλια υποστήριξε: «Δεν ξέρω πως είναι να έχεις καθημερινή εκπομπή γιατί δεν το έχω κάνει. Πιστεύω ότι δεν γίνεται να είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είσαι στο σπίτι σου όταν παρουσιάζεις, όμως ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου πρέπει να φαίνεται».