​Για την αναβολή του μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία», αλλά και στο show ταλέντων «Rising Star» στο Mega μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, έμεινε εκτός θεάτρου και τηλεόρασης την φετινή χρονιά.

Η ηθοποιός, μιλώντας για αυτές τις ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά της, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει πολλά σε αυτή τη δουλειά. Και ακυρώσεις, και πράγματα που δεν γινόντουσαν τελικά τη στιγμή που ήθελα, και περίμενα αρκετά χρόνια για να κάνω κάποιες δουλειές. Έχω πλέον μάθει ν΄αντιμετωπίζω με ψυχραιμία αυτές τις καταστάσεις. Φυσικά και στεναχωρήθηκα, ειδικά για την παράσταση, γιατί το σχεδιάζαμε από το καλοκαίρι. Μου αρέσει το μιούζικαλ, είχα μπει μέσα στο ρόλο και ήδη τον δούλευα, και ήμουν ευτυχής που θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη. Τώρα, για το «Rising Star» στο Mega που τελικά δεν θα γίνει, μέσα μου θέλω να σκέφτομαι ότι ίσως ήταν και για καλό. Το κανάλι είχε κάποιους λόγους που δεν προχώρησε το project, τους οποίους σέβομαι απόλυτα και δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε. Προσωπικά, δεν με φοβίζει να μείνω μια χρονιά εκτός τηλεόρασης ή θεάτρου. Το έχω ξανακάνει».

2496_ZETA_MAKRIPOYLIA_25112014.jpg

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΑΝΤ1;

«Με τον ΑΝΤ1 δεν είναι ότι τσακωθήκαμε και δεν μιλάμε πια. Στις συνεργασίες μου, άσχετα με το τι μπορεί να ακούγεται ή να γράφεται γιατί έτσι βολεύει κά��οιους, φροντίζω να διατηρώ καλές σχέσεις. Στον ΑΝΤ1 μπαινόβγαινα από τα 13 μου χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις, είχαμε μια σχέση πολλών ετών, πέρα από την τελευταία με το “Dancing” που ήμουν κάθε χρόνο εκεί και ήταν πιο επίσημα τα πράγματα. Κάποια στιγμή όμως, τυχαίνει ακόμα και στις πιο καλές συνεργασίες, να έχεις και διαφωνίες. Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι δεν θα ξαναγυρίσω. Από την άλλη, και στο Mega έχω δουλέψει από πάρα πολύ μικρή. Κι εκεί έχω βρει ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνώ και συνεργάζομαι. Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα στα κανάλια, όπως αντίστοιχα και στη δουλειά που κάνουμε. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο είσαι αλλού. Οπότε δεν αποκλείω κάτι, ούτε κι έχω να πω κάτι δεδομένο για το μέλλον. Αποκλειστικό συμβόλαιο δεν έχω με κανένα κανάλι, και μάλιστα δεν είχα ποτέ. Έδινα το λόγο μου, έδιναν τον δικό τους, κι έτσι πορευόμασταν. Γενικά, είμαι ελεύθερη όταν κάποιος μου κάνει μια πρόταση και συμφωνήσουμε, δεσμεύομαι μαζί του, και δεν θα του “την κάνω”, έχω τιμιότητα και ηθική».