​Έτοιμη για τρίτο στεφάνι λέγεται ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, δεν αποκλείεται να περάσει τα Χριστούγεννα βέρα στο δεξί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο στο Λονδίνο ή το Παρίσι.

eleni_shopping.jpg

Πληροφορίες λένε πως το ερωτευμένο ζευγάρι θέλει να παντρευτεί πριν έρθει στον κόσμο το παιδί που περιμένει.

meteo.jpg

Η όμορφη Ελένη, παρά το γεγονός ότι η κοιλίτσα της συνεχώς φουσκώνει, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της αλλά ούτε και για το μέλλον της σχέσης της με τον αγαπημένο της Ματ, όπως της αρέσει να αποκαλεί τον Ματέο Παντζόπουλο.

mene4-601x1024.jpg

Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και χαρούμενη στο πλευρό του συντρόφου της, απολαμβάνει το γιορτινό κλίμα και καλεί τους θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο.

Resizer.jpg
arxio.jpg

«Εύχομαι τη νέα χρονιά να προσπαθήσουμε όλοι να αλλάξουμε κάτι, έστω και ένα πράγμα στην ζωή μας προς το καλύτερο» εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην Real Life, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο «Ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούργια αρχή»

eleni.jpg

ελενη1.jpg

Εν τω μεταξύ, η Ελένη και ο … Ματ βρέθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για ένα ρομαντικό διήμερο στην Θεσσαλονίκη, όπου ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε πολύ τρυφερές στιγμές.

171214083910_0762.jpg

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ