Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από τα διεθνή ΜΜΕ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα και την προεδρική εκλογή.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το πρώτο μεγάλο κρας τεστ για να βγάλει η κυβέρνηση σαφή συμπεράσματα και να δει αν τελικά ο στόχος των 180 βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου της Δη��οκρατίας μπορεί να επιτευχθεί στην τρίτη ψηφοφορία, θα διεξαχθεί σήμερα στη Βουλή, όπου στις 19:00 το απόγευμα οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν «ναι» ή «παρών» για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην προεδρία.

Ξένα τηλεοπτικά μέσα και ειδησεογραφικά πρακτορεία από την Ευρώπη (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Μεγ. Βρετανία κ.α.) τις ΗΠΑ, ακόμη και από την Ιαπωνία, με επισ��ολές τους προς το Γραφείο Τύπου της Βουλής, έχουν ζητήσει έγκριση διαπιστεύσεων προκειμένου οι απεσταλμένοι τους δημοσιογράφοι να καλύψουν το γεγονός.

Επίσης, πολλά τηλεοπτικά μέσα έχουν ζητήσει δορυφορική σύνδεση με το κανάλι της Βουλής προκειμένου να μεταδώσουν απευθείας την κοινοβουλευτική διαδικασία.

καμερεσ.jpg
Ήδη, όπως θα δείτε και στο βίντεο από την εκπομπή Live U, στο περιστύλιο της Βουλής κάποια από τα συνεργεία έχουν αρχίσει να στήνουν τα τριπόδια τους και να πιάνουν θέση... "μάχης"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ