Χρέη… manager ανέλαβε ο Γιώργος Λιάγκας για την Φαίη Σκορδά, αφού αντί να σταθεί στην χορευτική της παρουσία στο 8ο live του «Dancing with the Stars», της έπλεξε το εγκώμιο, χαρακτηρίζοντας την ως την «καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια», συγκρίνοντας την παράλληλα με την Δούκισσα Νομικού, την οποία αποκάλεσε «θαμπή» δίπλα στη Φαίη.

Συγκεκριμένα, για τις επιδόσεις της στο χορό είπε:

«Δεν χόρεψε καλά. Δεν θεωρώ ότι είναι η καλύτερη χορεύτρια του κόσμου. Θεωρώ ότι έκανε λάθος επιλογή κομματιού, γιατί το μπαλέτο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας άνθρωπος ψηλός που έχει να χορέψει 15 χρόνια, δεν μπορεί με τρεις εβδομάδες εντατικής πρόβας να είναι καλός στο μπαλέτο!»

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να την κρίνει ως παρουσιάστρια, την παίνεψε για τα καλά:

«Δεν είχες κανένα λόγο να πας στο Dancing. Ήσουν αξιοπρεπέστατη έως πολύ καλή στο χορό, αλλά για μένα με την χθεσινή σου παρουσία απέδειξες ότι εισαι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια με διαφορά, γιατί ήσουν δίπλα στην Νομικού η οποία είναι η ωραιότερη Ελληνίδα, και εσύ έλαμπες, ενώ η Δούκισσα δίπλα σου ήταν θαμπή, αν και είναι πιο όμορφη από σένα. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα (γιατί και η Μενεγάκη πια έχει κάποια ηλικία που δεν μπορεί να το κάνει) ένα show σαν τα παλιά ιταλικά show, σαν το “Bravo” που να χορέψεις, να μιλήσεις με τέτοια ομορφιά και τέτοια λάμψη, βγάζοντας παράλληλα έναν καλό εαυτό και μια ταπεινότητα. Με την χθεσινή σου παρουσία δεν με έπεισες ότι είσαι μια καλή χορεύτρια, αλλά η πιο λαμπερή και καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια».

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.