​Στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο επαγγελματικό του μέλλον, αλλά και στην επιθυμία του Λιάγκ�� να τον αντικαταστήσει όταν εκείνος αποσυρθεί, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής, αφού απάντησε σε αυτούς που τα έγραψαν με μια άσεμνη χειρονομία on air, στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα, και του είπε:

«Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το επαγγελματικό μου μέλλον, για το αν θα μείνω, αν θα φύγω και πότε θα φύγω, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι άλλο. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης. Το κυρ-Γιώργος, στον μπαμπά σας!Δεν αφορά εσένα Γιώργη, μην τσιμπάς ρε. Άδικα εκνευρίστηκες. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μια τέλεια σχέση».

Εξήγησε ωστόσο, πως εκνευρίστηκε πολύ επειδή «κάποιοι πάνε να μηδενίσουν μια δουλειά 35 ετών. Και στην τελευταία ανάλυση, την πρώτη σε τηλεθέαση ενημερωτική εκπομπή τα τελευταία 24 χρόνια που είναι στον αέρα, με πάνω από 30% καθημερινή τηλεθέαση. Λίγο σεβασμό τουλάχιστον ρε… τέτοιοι. Δεν την είπα την κουβέντα, την έδειξα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.