​Για την μητρότητα, τις παπαράτσι φωτογραφίες, αλλά και το ενδεχόμενο να την αντιγράψουν μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους, όπως εκείνη!

«Η ζωή μου δεν ήταν γεμάτη μόνο πίκρες, αλλά και χαρές. Κι αυτό είναι που θέλω να κρατήσουν οι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Οι γυναίκες που η ζωή τους άλλαξε προς αυτή τη δύσκολη φάση.... Εντελώς αυθόρμητα μου βγαίνει να πω ότι ''καταστράφηκε η ζωή τους''. Δυστυχώς έτσι νιώθεις όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου. Η πρώτη σου αίσθηση είναι ότι καταστράφηκε η ζωή σου και ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να σταθείς στα πόδια σου. Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίο αναφέρομαι σ' αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι επειδή θέλω να καταλάβουν αυτές οι γυναίκες πως τίποτα δεν αλλάζει για πάντα. Είναι μια δύσκολη περίοδος που παλεύεται και μπορείς να πας παρακάτω», λέει η παρο��σιάστρια του Star.

image (282x623).jpg

Αν και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιες φορές στα περιοδικά εμφανίζονται φωτογραφίες της με τον σύντροφό της: «μ’ ενοχλεί γιατί δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου πάνω σε παπαράτσι θέματα. Δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Κατανοώ όμως και την αντίθετη πλευρά. Πρέπει οι δημοσιογράφοι και τα περιοδικά να ζήσουν», λέει η Πόπη, η οποία δεν κρύβει αυτό που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να σταθεί στο πλευρό της: «θέλω να τον θαυμάζω. Ο θαυμασμός είναι βασικό στοιχείο τόσο στη σχέση, όσο και στις φιλίες μου» ανέφερε ενώ πρόσθεσε: «ο έ��ωτας διαρκεί όσο θαυμάζεις τον άλλο αλλά είναι κάτι που θέλει δουλειά για να μείνει ζωντανός. Με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να γίνει μεγαλύτερος».

Τέλος, η οικοδέσποινα του «Live U», που μας ενημερώνει καθημερινά για όλα τα θέματα της επικαιρότητας στις 10:00, τονίζει πως δεν την ενοχλεί καθόλου αν μία παρουσιάστρια αντιγράφει το ύφος της ή το στυλ της! «Καθόλου δε μ’ ενοχλεί. Αλλά αν συμβαίνει τότε αδικείται η ίδια. Το ζητούμενο είναι να υπογράφουμε αυτό που είμαστε εμείς. Άλλωστε πόσο μακριά μπορείς να πας μέσα σε ξένα παπούτσια;», λέει χαρακτηριστικά.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκαλύπτει και με ποιον θα δεχόταν να συμπαρουσιάσει την εκπομπή της, αν της έβαζαν όρο:«με τον Θοδωρή Ζαρμακούπη τον επικεφαλή του αθλητικού τμήματος του Star. Κάθε φορά που κλείνουμε μαζί την εκπομπή στο πλατό, περνάμε φανταστικά»