​Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» αλλά και για τη συνεργασία με το Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά.

Για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει από την εκπομπή σημείωσε: «Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή που την παραμονή πριν την πρεμιέρα της εκπομπής συμφώνησα να είμαι κι εγώ τελικά καθημερινά σε αυτή την παρέα. Μία απόφαση που πήρα έπειτα από συζήτηση που είχα τόσο με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, όσο και αργά το βράδυ - μη σου πω ξημερώματα - με την Έλενα Κατραβά.»

Σχετικά με όσα είχαν ακουστεί για το ότι δεν ήθελε να είναι στην συγκεκριμένη εκπομπή ξεκαθάρισε τα εξής «Πρώτον, το κανάλι δεν ήθελε να είμαι στο πρωινό και μάλιστα όταν μου ανακοινώθηκε μου είχε κακοφανεί. Στη συνέχεια, όταν πέρασα το πρώτο σοκ που μου προκάλεσε η τηλε - ματαιοδοξία μου, σκέφτηκα πως έπειτα από έξι συνεχόμενα χρόνια που βρισκόμουν κάθε μέρα στην πρωινή ζώνη, κατάλαβα πως είχαν δίκιο. Έπρεπε να προχωρήσω παρακάτω. Γι'αυτό και στη συνέχεια, όταν τελικά μου ζήτησαν να είμαι και φέτος μαζί με τον Μάρκο, είπα ότι δεν θέλω να είμαι καθημερινά για να μπορώ να κάνω και κάποια διαφορετικά πράγματα, όπως η αποστολή για παράδειγμα στα Κύθηρα, αλλά και το Ougachalllenge.»

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη του σκέψη μετά την πρεμιέρα της εκπομπής που είδε τον Μάρκο να κάνει μέχρι και 60% τηλεθέαση, απάντησε «Ποια ήταν η πρώτη μου σκέψη; Ότι ευτυχώς αποφάσισα να είμαι κάθε μέρα στην εκπομπή (γέλια!) Σοβαρά τώρα , ένιωσα μεγάλη χαρά, γιατί ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει η επιτυχία. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος με μια τηλεοπτική αγνότητα και με μια αλήθεια. Είναι μια τηλεοπτική προσωπικότητα άγραφη που μπορεί να κάνει πολλά κα�� στον χώρο της τηλεόρασης. Όμως, από την άλλη μεριά, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια στη ζώνη αυτήν πως το πρωινό δεν είναι ... σπριντ, αλλά μαραθώνιος και πως ποτέ και τίποτα δεν τελειώνει από την πρώτη μέρα.»

Τέλος, για την Έλενα Τσαβαλιά σημείωσε πως «είναι απίστευτα ευγενική και αξιοπρεπέστατη. Είναι μια γυναίκα ευτυχισμένη που τα έχει βρει με τον εαυτό της. Το δε Μάρκο τον λατρεύει και εννοείται πως αν αντιληφθεί τίποτα ύποπτο, στην προσπάθειά της να τον προστατέψει… βγάζει νύχια. Όταν ένας άνθρωπος λοιπόν είναι άρτιος έντιμος, ηθικός στην προσωπική του ζωή, τότε είναι σίγουρο πως έτσι λειτουργεί και στα επαγγελματικά.»