​Η Μαρία Μπακοδήμου που μας κρατάει παρέα μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο κάθε απόγευμα στο Star, σε συνέντευξη που έδωσε τα είπε έξω από τα δόντια: «έχει πολύ ματαιοδοξία η τηλεόραση. Ο άλλος νομίζει πως αν κάνει εκπομπή θα γίνει ξαφνικά κά��οιος. Αυτό το βλέπω κάθε φορά που γνωρίζω κόσμο και μου λέει πόσο απλή είμαι. Μέσα στη γενικότερη κρίση των αξιών πουλάνε περισσότερο το εύκολο χρήμα και όλο αυτό το φαντεζί της τηλεόρασης» ανέφερε και συμπλήρωσε:«μου κάνει μεγάλη εντύπωση η μανία κάποιων νέων παιδιών που δεν έχουν καν τις βάσεις για να μπούνε στο χώρο της τηλεόρασης»

Η ίδια δεν είναι καλά μόνο στα επαγγελματικά της αφού η εκπομπή «ΦΜ Live» συμπληρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στα προσωπικά της αφού ζει τον έρωτά της στο πλευρό του συντρόφου της Τίμου: «είμαστε καλά. Πρόταση γάμου δε μου έχει κάνει γιατί ξέρει πως θα πανικοβληθώ. Εξάλλου δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε»

Τέλος η Μαρία εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε σχέση με επώνυμο άντρα και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι: «12 χρόνια μετά το διαζύγιό μου,όλο και κάτι είχε γίνει. Πολύ εύκολο άλλωστε θεωρώ να κρατήσεις μία σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» συμπλήρωσε.