Ένα άγνωστο ζευγάρι, το οποίο είδαμε στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», αποκαλύφθηκε περίπου έντεκα χρόνια μετά, καθώς γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι εκείνη την περίοδο είχε δεσμό με την Δήμητρα Παπαδοπούλου!

«Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί δέκα χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ “Οι Απαράδεκτοι” στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πως γίνεται να χτίζεται ένας σταρ. Έβλεπα τα εξώφυλλα, τι γινόταν όταν βγαίναμε έξω... Η Δήμητρα φρίκαρε με αυτό το πράγμα, γιατί έγινε ξαφνικά», λέει στο περιοδικό «Λοιπόν» ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

γιαννοπουλος.jpg
(Ο Γιώργος Γιαννόπουλος στη σειρά και σήμερα)

Μάλιστα, ο ίδιος είχε παίξει έναν guest ρόλο στη δημοφιλή κωμική σειρά (υποδύθηκε τον μαέστρο, όταν οι πρωταγωνιστές ήθελαν να πάνε στην Eurovision), τον οποίο είχε προτείνει ο Βλάσης Μπονάτσος!

«Καψούρια ήμασταν, δεν είχα πρόβλημα, είχαμε καλή σχέση, δεν είχα να ζηλέψω τίποτα. Εκτός από ένα guest που έκανα στο σίριαλ, που κι αυτό είπε να το κάνω ο συγχωρεμένος ο Βλάσης Μπονάτσος, θέλαμε να μην μπει ο ένας στα χωράφια του άλλου», λέει ο Γιώργος Γιαννόπουλος για την σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, προσθέτοντας ότι σήμερα είναι φίλοι.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από το επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε το ζευγάρι!