​Για την καρμική σχέση της με τον Θέμη Σοφό, την απιστία, τα «χαστούκια» που έφαγε, την επιτυχία της εκπομπής της, αλλά και για το πώς διατηρεί ζωντανή την σχέση με τον σύζυγό της, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

image1 (1).jpg

Πως θα αντιδρούσε απέναντι σε μια ενδεχόμενη απιστία;

«Επειδή πολλά γίνονται στην ζωή, δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Πιστεύω ότι την απιστία δεν θα την ανεχόμουν. Θεωρώ ότι είναι βαθιά προδοσία να απιστήσεις στον άνθρωπό σου, ειδικά όταν έχεις επιλέξει να κάνεις μαζί του παιδιά και να είστε οικογένεια. Για μένα είναι πιο έντιμο να έρθει ο άλλος και να μου πει “ως εδώ ήταν, μου τελείωσε, θέλω να χωρίσουμε”, παρά να μάθω μετά ότι είχε παράλληλη ζωή».

0131_THEMIS_SOFOS_STAMATINA_TSIMTSILI_3112014.jpg

Πως καταφέρνει όμως να διατηρεί ζωντανή την σχέση της με τον Θέμη Σοφό;

«Το προσπαθώ και το θέλω, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Τουλάχιστον το έχω στο μυαλό μου. Δεν μου αρκεί να ξέρω πως ο Θέμης είναι ο μπαμπάς του σπιτιού μας. Θέλω να είναι και ευτυχισμένος ως άνδρας. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Δεν αντέχουν στον χρόνο αν τις βάζεις στον αυτόματο ή αν περιμένεις από τα παιδιά να σε φέρουν κοντά με τον άλλον».

image1 (2).jpg

Τι θαυμάζει στον σύζυγό της;

«Πολλά, όμως αυτό που με μαγεύει είναι η μαεστρία με την οποία ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή. Από τη μια είναι δυναμικός, εκρηκτικός, απόλυτος στην δουλειά του, και από την άλλη στο σπίτι, είναι ο πιο γλυκός, τρυφερός και δοτικός άνθρωπος του κόσμου. Έχει τρομερή αυτοκυριαρχία, σε αντίθεση με μένα που αν δεν είμαι καλά στο γραφείο, τρώγομαι με τα ρούχα μου και στο σπίτι».

Τέλος, μιλώντας για την επιτυχία της καθημερινής πρωινής εκπομπής «Happy Day» η οποία σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεν έκρυψε ότι βιώνει την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο:

«Η καλή στιγμή για μένα επαγγελματικά, ήρθε όταν αποφάσισα ότι η δουλειά δεν είναι πάνω απ΄όλα, κι έβαλα ως προτεραιότητα στη ζωή την οικογένεια μου. Μέχρι και λίγο πριν παντρευτώ, η δουλειά για μένα ήταν το "Α" και το "Ω". Η φιλοδοξία και το ψώνιο μου ήταν πολύ έντονα. Λίγο τα χαστούκια που έφαγα, λίγο τα χρόνια που περνάνε, ωρίμασα και είδα τα πράγματα διαφορετικά. Το βασικό στοιχείο όμως, που θεωρώ ότι με άλλαξε σε όλα τα επίπεδα, είναι το γεγονός ότι γνώρισα έναν άνθρωπο που με βοήθησε να δω τον κόσμο με άλλα μάτια, και μαζί να κάνουμε ένα βήμα παρ��πέρα».