​Τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον βλέπουμε φέτος να εμφανίζεται καθημερινά στη εκπομπή «ΦΜ Live».

Μόλις 28 ετών, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τα περισσότερα όνειρά του: Ποδοσφαιριστής, μοντέλο, μπάρμπαν, παρουσιαστής, σύζυγος, αλλά και πατέρας ενός γιου για τον οποίο δηλώνει έτοιμος να κάνει τα πάντα!

1767_STELIOS_XANTAMPAKIS_OLGA_PILIAKI_31032014.jpg

Μιλώντας για τον γάμο του με την Όλγα Πηλιάκη αλλά και για την ��πόφαση να γίνει τόσο νέος μπαμπάς, λέει:

«Η οικογένεια δεν προέκυψε. Ο γάμος μου και ειδικά η γέννηση του γιου μου, ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Θεωρώ πως ένα παιδί ολοκληρώνει μια σχέση. Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου, είμαι ακόμα πιο ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω νέος παιδί για να μπορώ να είμαι δίπλα του».

5872_OLGA_PILIAKI_STELIOS_XATAMPAKIS_30102013.jpg

Πως είναι η ζωή του όμως τώρα που έγινε πατέρας;

«Είμαι γεμάτος ανησυχίες. Ακόμα και στην εκπομπή να βρίσκομαι, αν χτυπήσει το τηλέφωνο μου, θα σταματήσω ο,τι κάνω για να δω αν είναι καλά ο μπέμπης».

5108_XANTAMPAKIS_PILIAKI_ME_TO_GIO_TOYS_122014.jpg

Μάλιστα δηλώνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για τον ενός έτους γιο του:

«Είμαι αγχώδης μόνο για τον γιο μου. Δεν με νοιάζει αν αύριο ξυπνήσω και μου πουν “φεύγεις από τη δουλειά” ή “δεν πληρώνεσαι”, και ας μην έχω να φάω. Θα βρω… έχω πολλή δύναμη μέσα μου» .

Πως κατέληξε όμως στην ομάδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου;

«Μου τηλεφώνησαν το καλοκαίρι από την παραγωγή, πήγα και έκανα δοκιμαστικό και με πήραν. Όταν πήγα με ρώτησαν τι ήξερα. “Τίποτα” τους απάντησα. “Δεν βλέπω μεσημεριανές εκπομπές, δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεν μπορώ να σχολιάζω κόσμο της showbiz καθώς οι περισσότεροι είναι φίλοι μου και γεια σας, φεύγω”. Θεωρούσα ότι δεν μπορούσα να κάνω μεσημεριανή εκπομπή και δεν ήθελα κιόλας. Την ίδια περίοδο με είχαν προσεγγίσει και από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ακόμα. Τελικά με πήραν από το Star για να υπογράψω μαζί τους. Μάλιστα όταν πήγα, ο αρχισυντάκτης μου, μου είπε “πες μου από πού έπεσες εσυ…δεν ξέρεις τίποτα”».