​Την Μελίσα Φράνσις, πολλοί την θυμάστε από τον ρόλο της στη σειρά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», όπου υποδυόταν την «Κασάντρα Κούπερ», το κοριτσάκι που είχε υιοθετήσει η οικογένεια των Ίνγκαλς, μαζί με τον τηλεοπτικό «αδερφό» της.

111312_Imus_Francis.jpg
Αν και η μικρή Μελίσα πέρασε δυο εκπληκτικές σεζόν στη σειρά, αποφάσισε τελικά να μην ακολουθήσει την υποκριτική όπως έκαναν πολλοί συμπρωταγωνιστές της:

«Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω αδέξια ως ηθοποιός και ήθελα να ξεφύγω απ΄αυτό. Και όσο πιο αδέξια αισθανόμουν με την υποκριτική, τόσο λιγότερους ρόλους μου ανέθεταν. Ήταν σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία».

MF-LittleHouse.jpgJason-Bateman-Missy-Francis-little-house-on-the-prairie-28991217-380-479.jpg
Άλλωστε όπως λέει, μεγάλο της όνειρο ήταν ανέκαθεν να πάει στο Πανεπιστήμιο και να μορφωθεί:

«Είχα σκοπό να πάω στο Κολέγιο, ο,τι και να γινόταν. Αποφάσισα λοιπόν να πάω στο Χάρβαρντ, όπου με είχαν κάνει δεχτεί και δεν είχε καμία σχέση με το Χόλιγουντ. Συνειδητοποίησα πως είχα τελειώσει με την υποκριτική και ήταν καιρός να προχωρήσω σε κάτι άλλο. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που τα κατάφερα».

1338567398_melissa-francis-article.jpg
Τελικά η Φράνσις αποφοίτησε από το Χάρβαρντ το 1995, και σήμερα δουλεύει για την βιομηχανία της FOX ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Money with Melissa Francis».

Μπορεί να μην την κέρδισε η υποκριτική, την κέρδισε όμως η δημοσιογραφία, η οποία όπως λέει δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιία, αφού στο πρώτο live που έκανε, κόντευε να λιποθυμήσει από τον τρόμο της.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΛΙΣΑ ΦΡΑΝΣΙΣ.