Η Τατιάνα Στεφανίδου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης άνοιξε την καρδιά της και τα είπε όλα!

Μετά από 16 χρόνια γάμου με τον Νίκο Ευαγγελάτο απάντησε σε όσους υποστηρίζουν πως η μεταξύ τους σχέση είχε κλονιστεί:

«Μα θα την κλόνιζε μόνον εάν δεν είχαμε ''χτίσει'' ουσιαστική σχέση μεταξύ μας» λέει η Τατιάνα και συνεχίζει: «Ο γάμος μας στηρίζεται σε στέρεα θεμέλια και δεν κλονίζεται με αναληθή δημοσιεύματα. Από την άλλη, εννοείται πως θέλει προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανή η σχέση με τον σύντροφό σου. Όπως και στη δουλειά σου, έτσι και στην προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Πρέπει να μην μένεις ποτέ στάσιμος. Όλα πρέπει να εξελίσσονται και να δουλεύονται ώστε να αντέχουν στον χρόνο».

Για την εκπομπή της «Μία» είπε ότι φέτος περνάει πολύ καλά και για το άγχος που είχε πριν ξεκινήσει πρόσθεσε πως:

«Όντως ήμουν αγχωμένη πριν ξεκινήσει η εκπομπή, επειδή ήθελα να παρουσιάσω στους τηλεθεατές ένα προϊόν το οποίο θα εξέφραζε και θα κάλυπτε πρώτα εμένα ως επαγγελματία. Ήθελα να μου αρέσει η εκπομπή που δημιουργήσαμε με την ομάδα μου. Νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει, οπότε το άγχος δεν υφίσταται σήμερα».

Όσο για το αν φαντάζεται τον εαυτό της παρουσιάστρια στα 60 της είπε:

«Δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου στην τηλεόραση στα 60 μου. Γενικότερα πιστεύω ότι το πότε θα φύγεις δεν το αποφασίζεις εσύ, αλλά η ίδια η τηλεόραση και η αγορά. Αν δεν σε θέλουν, τότε θα βγεις εκτός παιχνιδιού αυτομάτως. Ο ρατσισμός της ηλικίας υπάρχει έντονος στην Ελλάδα».