Ο Τζέιμι Όλιβερ, ο Βρετανός σεφ που κατάφερε να απογυμνώσει το μαγείρεμα από τα περιττά του στοιχεία και να δημιουργήσει απλές συνταγές γαστρονομίας, τώρα αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του και στα ελληνικά!

Κάθε μήνα, το πιο όμορφο περιοδικό μαγειρικής, με τις πιο απίθανες συνταγές, το «Jamie», θα κυκλοφορεί μαζί με την πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Αγορά».

Στο πρώτο τεύχος περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εμπνευσμένες χειμωνιάτικες γεύσεις, γλυκά με ξηρούς καρπούς, σούπες, μπέργκερ, τάρτες και πίτες, ενώ ο σεφ ελπίζει οι δημιουργίες του να αρέσουν και στους Έλληνες!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star!