​Χωρίς φόβο και πάθος παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού ότι στη νέα της εκπομπή αντέγραψε… δημοφιλή σειρά του Star! Παράλληλα, μιλά για τις «καυτές» σκηνές του αγαπημένου της, Μάνου Ιωάννου, στον «Όρκο Σιωπής».

hqdefault.jpg

«Αυτό που ζητήσαμε από τον σκηνογράφο, τον Μιχάλη Αθανασιάδη, μαζί με τον σκηνοθέτη μου, τον Περικλή Ασπρούλια, ήταν μία όσο το δυνατόν πιο πιστή αντιγραφή του σπιτιού της Μόνικα από τα “Φιλαράκια”, γιατί το πλατό είναι πολύ μικρούτσικο», λέει η Ναταλία στο περιοδικό «People» για το σκηνικό της εκπομπής της στο Ε και συνεχίζει: «δεν θυμίζει, λοιπόν, απλά τα “Φιλαράκια”, το κατακλέψαμε!».

friends-the-one-with-the-embryos-pet-peeves-clip.jpg

Εκτός από την κωμική σειρά που προβάλλει το Star κάθε Σαββατοκύριακο, η Ναταλία σχολίασε και την καθημερινή σειρά του καναλιού, τον «Όρκο Σιωπής», στην οποία πρωταγωνιστεί ο καλός της, έχοντας ουκ ολίγες σκηνές πάθους με την Μαρία Κορινθίου.

«Γελάμε πολύ με τις ερωτικές σκηνές. Μου λέει “είμαι αρκετά πειστικός ή να δώσω κι άλλο;”. Βλέπεις, σε αυτό το σήριαλ κάνει έναν υπερ-γκόμενο που τα έχει με όλες, αλλά η επίσημη αγαπημένη του είναι η Μαρία Κορινθίου. Του λέω λοιπόν κι εγώ: “ε, με την Μαρία μπορείς λίγο ακόμη να δώσεις! Η Μαρία είναι φίλη μας!”», εξομολογείται η παρουσιάστρια!