Μπορεί να μεγάλωσε στα καλύτερα σχολεία και να έχει τρομερό ταλέντο στο τραγούδι, τα πράγματα για εκείνη ωστόσο δεν ήταν πάντα εύκολα!

Ο λόγος για τη νέα συνεργάτιδα της εκπομπής «ΦΜ Live», Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή «Μία», πως πριν λίγα χρόνια ήταν καθαρίστρια στο Λονδίνο, ενώ δεν δίστασε να πει και την ηλικία της!

Η αιτία που μετανάστευσε, ήταν ο σύζυγός της, τον οποίο και γνώρισε μέσω internet. Η πανελίστρια τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και χωρίς δεύτερη σκέψη, τον ακολούθησε στο εξωτερικό: «κάποια στιγμή έφυγα και πήγα στην Αγγλία με τον άντρα μου και χρειάστηκε να το κάνω και αυτό. Πήγαμε στο Κέμπριτζ να αναζητήσουμε την τύχη μας» δήλωσε.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως το κίνητρο που την οδήγησε στο να καθαρίζει σκάλες και τουαλέτες δεν ήταν μόνο οικονομικό:« μ ‘ αρέσει να αποκτώ εμπειρίες. Όταν μιλάω με έναν άνθρωπο που έχει κάνει αυτό το επάγγελμα θέλω να τον καταλαβαίνω πλήρως»

Ο γάμος της ωστόσο δεν κράτησε αφού πλέον με το σύζυγό της είναι σε διασταση, αλλά όπως εξομολογήθηκε, δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.

Τέλος η συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου αποκάλυψε ότι είναι... 42 ετών! Δείτε τι λέει στο βίντεο