«Παγωμένη» είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία καθώς μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της χώρας έμεινε παράλυτη, έπειτα από ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της και, μάλιστα, δύο ημέρες αφότου γέννησε!

Η 30χρονη Κουμπρά Ερκέν, παρουσιάστρια του «Bloomberg», δεν μπορεί πλέον να περπατήσει, ούτε να μιλήσει, μετά τον ξυλοδαρμό, κάτι που ο σύζυγός της διαψεύδει.

2_2335.jpg

Δύο μέρες αφότου έγινε μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, η Κουμπρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον σύζυγό της, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση λόγω επιπλοκών μετά την καισαρική.

Η αλήθεια ήρθε στο φως δύο μήνες μετά το περιστατικό και συγκλονίζει, ενώ κάνει τον γύρο του κόσμου: η οικογένεια της 30χρονης έμαθε τα τραγικά νέα μετά από καταγγελία που είχε κάνει γιατρός στην Αστυνομία!

1_364_1.jpg

Λόγω της κατάστασής της, η Κουμπρά δεν μπορούσε να περιγράψει τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του ανθρώπου που αγάπησε. Τελικά, ακουμπώντας ένα ένα τα γράμματα του αλφαβήτου, η 30χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη: «γέννησέ το και φύγε», της είπε ο σύζυγός της, πριν την χτυπήσει τέσσερις φορές δυνατά στο κεφάλι! Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, σκόπευε να ζητήσει διαζύγιο, ωστόσο, εκείνος δεν της το έδινε όταν έμαθε πως είναι έγκυος…