Το κατώφλι… δικηγορικού γραφείου πέρασε η Ελένη Μενεγάκη και το star.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από την επίσκεψή της!

Ντυμένη στα μαύρα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και επισκέφθηκε τον δικηγόρο, με τους παπαράτσι να την «τσακώνουν» λίγο πριν μπει στο εσωτερικό.

2188789 (533x800).jpg

Αν και ο ακριβής λόγος για τον οποίο η Ελένη βρέθηκε στο δικηγορικό γραφείο παραμένει άγνωστος, δεν αποκλείεται να σχετίζει με την διαμάχη της παρουσιάστριας και του πρώην συζύγου της, Γιάννη Λάτσιου, για την βίλα των Μελισίων.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το πάλαι ποτέ ζευγάρι επρόκειτο να βρεθεί αντιμέτωπο στα δικαστήρια πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή, αφού, ούτε η Ελένη, ούτε ο Γιάννης, πήγαν στην Ευελπίδων.

2188790 (533x800).jpg

Θυμίζουμε ότι η κόντρα του πρώην ζευγαριού έχει «φουντώσει», καθώς ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να πουληθεί το 1.000 τετραγωνικών σπίτι που απέκτησαν το 2004 και τα χρήματα να μοιραστούν με βάση το αρχικό συμβόλαιο του σπιτιού, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγό του, ως αντιστάθμισμα των οικονομικών αξιώσεων που έχει καθώς, όπως υποστηρίζει, η Ελένη Μενεγάκη δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για τα οικογενειακά τους έξοδα όσο ήταν παντρεμένοι. Από την άλλη, η παρουσιάστρια αντιπροτείνει να γραφτεί το σπίτι στα τρία τους παιδιά και επικρίνει τον πρώην ακόμα και για την τιμιότητά του.

2188792 (533x800).jpg