​Σταθερά μπροστά στην τηλεθέαση βρίσκεται η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο κατάφερε να περάσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την ακρίβεια, την Κυριακή τα νούμερα της τηλεθέασης δεν επηρεάστηκαν από την «πετσοκομμένη» εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, έριξε αυλαία μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 13:00 και όχι στις 14:00 ως συνήθως, κάτι το οποίο αποτελεί… πρωτοφανές τηλεοπτικό περιστατικό, αφού δεν υπήρχε σοβαρός λόγος, όπως για παράδειγμα ασθένεια της παρουσιάστριας ή οικογενειακή αιτία.

Θέλετε να μάθετε τι νούμερα έκανε το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» που έκλεισε μια ώρα αρχύτερα;

Στο σύνολο, το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» τερμάτισε με 12,6% στο σύνολο και 12% στα κοινά 15-44, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου από απέναντι, τερμάτισε και πάλι πρώτη, με 15,8% στο σύνολο και 15,6% στα κοινά 15-44.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κεντρική παρουσιάστρια ήταν δυσαρεστημένη από την θεματολογία, ενώ η απουσία του Παύλου Σταματόπουλου και του σκηνοθέτη Περικλή Βούρθη την οδήγησε να κλείσει το... "μαγαζί" μια ώρα αρχύτερα.

Για το ζήτημα, αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ο Alpha, ζητώντας την κατανόηση των τηλεθεατών και εξηγώντας πως η διακοπή προγράμματος οφείλεται σε πρόβλημα υγείας που προέκυψε σε βασικό συντελεστή της εκπομπής.

Παρόμοιο το σκηνικό (της τηλεθέασης) και το Σάββατο με την εκπομπή «Στα Καλά καθούμενα» να τερματίζει με 16,1% στο σύνολο και 15,9% στα κοινά 15-44, την ώρα που το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» σημείωσε 10,7% στο σύνολο και 11,3% στα κοινά 15-44.