​Πέτρος και Μενέλαος συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια κι ανανεώνουν τους όρκους σιωπής που τους δένουν. Όμως ο Πέτρος δεν δείχνει να πείθεται από τις καλές προθέσεις του Μενέλαο�� στο σημερινό επεισόδιο του «Όρκου Σιωπής».

Episode 16 Still 1.jpg

Τι άλλο θα δούμε στις 17:45

Η Ηλέκτρα ζητάει από τον Στάθη να κόψει κάθε επαφή με τον Άρη, αποκαλύπτοντάς του ότι τον ερωτεύτηκε. Κι ο Άρης όμως από τη μεριά του αποφασίζει να πάψει να σκαλίζει το παρελθόν.

Episode 16 Still 2.jpg
Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται έναν ύποπτο άνδρα σε κάποιο οίκο ευγηρίας, η Μαρίνα την βλέπει τυχαία κι απαιτεί εξηγήσεις. Η Στέλλα με τον Άγγελο συνεχίζουν τα κρυφά ραντεβού κι ο Τόνυ αναλαμβάνει δράση για να τους χωρίσει. Παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Φιλίππου.

Episode 16 Still 3.jpg
Η Ελένη, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Έκτορα, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Άρη. Η Δάφνη ειδοποιεί τον Έκτορα ότι ο Αντώνης θέλει να φύγει από την καμπάνια. Ο Γιώργος, έξαλλος από τη συμπεριφορά του Νώντα, πλευρίζει τον Πέτρο. Η Νίκη προτείνει στην Ηλέκτρα να δουλέψει για εκείνη. Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαρίνα ένα μεγάλο μυστικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.