​Το Web Tv του star.gr επέστρεψε δυναμικά στις πολύ μικρές οθόνες με εκπομπές για όλα τα γούστα, πατώντας απλά στην σελίδα του star.gr, το κουμπάκι Star tv και στη συνέχεια το web tv live.

Ναυαρχίδα του προγράμματος, η στοιχηματική εκπομπή «Mubet Show» που μεταδίδεται Παρασκευή και Τρίτη στις 18:45.

To εβδομαδιαίο πρόγραμμα των ωριαίων εκπομπών του Web Tv του star.gr ξεκινάει την Δευτέρα στ��ς 17:30 με το «Οδηγείτε ΣωStar».

Την εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα για τον χώρο του αυτοκίνητου και παρουσιαστή τον Βαγγέλη Γκούμα.

Αμέσως μετά στις 18:45 ερχεται το «Τhe Battle Show» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τους καλεσμένους του στο ρινγκ για τις δραστηριότητες των μαχητικών αθλημάτων που κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Την Τρίτη εκτός από το «Mubet Show» στις 17:30 με τις προβλέψεις για μεσοβδόμαδα παιχνίδια και γεγονότα, στις 18:45 έρχεται το «Pets4u».

Η εκπομπή του Θοδωρή Σούκα περιλαμβάνει συμβουλές και οδηγίες από κτηνιάτρους για όλα τα κατοικίδια αλλά και αστεία βιντεάκια με τους μικρούς μας φίλους.

Τέταρτη και στις 17:30 η ώρα του «Ga-Ranti στην μόδα» με τις αδελφές Ράντη που σας ενημερώνουν και ��ας προτείνουν επιλογές για ρούχα, παπούτσια, χτενίσματα, μακιγιάζ αλλά και κάθε τι που ενδιαφέρει την αισθητική.

Αμέσως μετά στις 18:45, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου με το «Νοιάσου για την υγεία σου» και τις ιατρικές συμβουλές από εξειδικευμένους γιατρούς για όλα τα θέματα που σας απασχολούν αλλά και ότι σας ενδιαφέρει από τον χώρο της υγείας.

Την Πέμπτη το «Battle Show» σας βγάζει νοκ αουτ με τον δεύτερο γύρο του στις 17:30 και στις 18:45 ερχεται η «Τεχνολογία που μας ενώνει».

Ο Κώστας Βλαχάκης και οι συνεργάτες του μας βοηθούν να μάθουμε ότι καινούργιο υπάρχει και κυκλοφορεί στον χώρο της τεχνολογίας.

Τηλεφωνία, Ίντερνετ, βιντεογκέιμς, εφαρμογές υπολογιστές συνωστίζονται για να βρουν την σειρά τους στην μοναδική αυτή εκπομπή με τους πιστούς φίλους.

Την Παρασκευή η εβδομάδα του Web Tv του star.gr ολοκληρώνει το πρόγραμμά της με τον Μάκη Διόγο και το Νίκο Αρμένη να συζητούν από τις 17:30 το απόγευμα θέματα της πολιτικής κυρίως αλλά και του αθλητισμού στο καφενείο τους με εκλεκτούς προσκεκλημένους πριν δώσουν την σκυτάλη στις 18:45 για το «Mubet Show» με όλες τις προβλέψεις που μπορεί να σας στείλουν στο ταμείο για τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου.

Όλα αυτά μπαίνοντας στο star.gr στην ενότητα Star TV και στο live του Web Tv.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!