Με ένα special live με τον Γιώργο Σαμπάνη να τραγουδά αποκλειστικά για τους ακροατές του, συνέχισε ο «Λάμψη 92,3» τα πάρτι του!

DSC_1197.jpg

Η λαμπερή βραδιά έγινε στο «Acro», το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής. Το «ζέσταμα» ανέλαβε ο παρουσιαστής και DJ του «Λάμψη 92,3» Νίκος Μάρκογλου, μιξάροντας την καλύτερη μουσική της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια ο stand-up comedian και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του σταθμού, Γιώργος Χατζηπαύλου, χάρισε στιγμές γέλιου, δίνοντας μια μίνι παράσταση.

DSC_1243.jpg
Ο γενικός διευθυντής του «Λάμψη 92,3» Μιχάλης Τσαουσόπουλος υποδέχτηκε τον μοναδικό Γιώργο Σαμπάνη, που ερμήνευσε για πρώτη φορά live τα νέα τραγούδια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του, «Μόνο Εξ´ Επαφής», αλλά και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό!

DSC_1245.jpg

Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο και ο Γιώργος έδωσε το δυναμικό παλμό της βραδιάς από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της εμφάνισης του.

DSC_1261.jpg
Μείνετε συντονισμένοι στον «Λάμψη 92,3»: τα καλύτερα πάρτι της Αθήνας συνεχίζονται και οι ακροατές θα απολαύσουν αποκλειστικά και από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας!

DSC_1349.jpg

DSC_1725.jpg