Επιστροφή σήμερα Παρασκευή στις...πολύ μικρές οθόνες των υπολογιστών για την αγαπημένη σας στοιχηματική εκπομπή «The Mubet Show» από την διαδικτυακή συχνότητα του star.gr στην ενότητα star tv.

Στις 17.30 και πάλι στον ....αέρα της web tv του star.gr το «Τhe Μubet Show» οι προβλέψεις που θα σας στείλουν ταμείο αλλά και οι πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα του web tv που επιστρέφει πιο οργανωμένο και νεανικό από ποτέ. Με πρόγραμμα για πέντε ημέρες την εβδομάδα και εκπομπές που καλύπτουν όσα θέματα δεν μπορούν να αναδείξουν εκτενώς τα τηλεοπτικά κανάλια ,το web tv φιλοδοξεί να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει ανθρώπους που ασχολούνται με το διαδίκτυο εντός και εκτός συνόρων.

Η επιλογή star.tv βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του star.gr και σας οδηγεί εύκολα και γρήγορα στο πρόγραμμα της ι��τερνετικής τηλεόρασης.

Το νέο πρόγραμμα του star.tv ξεκινάει την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου με 8 εβδομαδιαίες εκπομπές και με φιλοδοξία στην πορεία να προστεθούν και άλλες που θα καλύπτουν ακόμα ευρύτερη θεματολογία.

Δείτε το ημερήσιο πρόγραμμα και οι παρουσιαστές –παραγωγοί

ΔΕΥΤΕΡΑ

17.00-18.00 THE BATTLE SHOW - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Εκπομπή με καλεσμένους πρωταθλητές από αθλήματα που ονομάζονται μαχητικά (π.χ. ΜΜΑ.EFL)και εκτενή αναφορά και σε πιο γνωστά ολυμπιακού τύπου τέτοια αθλήματα όπως το Ταε Κβον Ντο, το μποξ και το Καράτε.

18.30-19.30 ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΩSTAR - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Μια κλασική εκπομπή αυτοκινήτου με ειδήσεις επικαιρότητας, νέα μοντέλα, θέματα ασφαλείας, αγώνες και ότι αφορά τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΤΡΙΤΗ

17.00-18.00 THE MUBET SHOW - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Θ.ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ/Η.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η γνωστή εκπομπή με τις στοιχηματικές προβλέψεις για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια αλλά και συζήτηση για θέματα που αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο.

18.30-19.30 PETS4U ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΚΑΣ

Εκπομπή που θα ασχολείται με κάθε είδους κατοικίδιο ζώο, με συμβουλές από κτηνιάτρους, ειδικούς και ωραία βιντεάκια με πρωταγωνιστές τους φίλους μας από το ζωικό βασίλειο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

17.00-18.00 GA-RΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΓΑΘΗ ΡΑΝΤΗ-ΒΑΛΕΝΤΙΝ�� ΡΑΝΤΗ

Ειδήσεις από τον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα αλλά και εκτενείς αναφορές στην μόδα και γενικότερα ένα ευχάριστο μαγκαζίνο με ενδιαφέροντα νέα από την showbiz.

18.30-19.30 ΝΟΙΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ιατρικές συμβουλές για όλα τα θέματα αλλά και πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις στο ιατρικό πεδίο για θέματα ιατρικής επικαιρότητας.

ΠΕΜΠΤΗ

17.00-18.00 THE BATTLE SHOW

18.30-19.30 Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Εκπομπή κυρίως για τη νέα γενιά που ασχολείται με τα κομπιούτερ αλλά και τις κονσόλες των παιχνιδιών με όλα τα παρελκόμενα τους. Ενημέρωση για ασφαλές ίντερνετ αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τους πιο αρχάριους με τα θέματα της τεχνολογίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

16.00-17.00 ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΚΗΣ ΔΙΟΓΟΣ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ

Εκπομπή με αναφορές και καλεσμένους από την πολιτική επικαιρότητα αλλά και σχολιασμό στην αθλητική επικαιρότητα της εβδομάδας με μια πιο ανάλαφρη ματιά.

17.30-19.00 THE MUBET SHOW