​Και όμως συνέβη και αυτό! Μια 25χρονη καλλονή αθλητικογράφος από την Σερβία, είχε απομακρυνθεί ένα διάστημα από την ομάδα «Red Star» (Ερυθρός Αστέρας) του Βελιγραδίου, επειδή ήταν πολύ όμορφη!

Untitled.jpg
Για την 25χρονη Καταρίνα Σέκοβιτς ο λόγος, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ ικανή και αντικειμενική ρεπόρτερ,είχε κηρυχθεί persona non grata για τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

sfsdv.jpg
Μάλιστα όπως λέει, υπήρξε περίοδος που, της ζητούσαν να μην… πλησιάζει το γήπεδο ώστε να μην αποσπά την προσοχή των παικτών, οι οποίοι «καρφώνονταν» πάνω της κάθε φορά που την έβλεπαν να καλύπτει τους αγώνες της ομάδας τους!

mpoutia6.jpg
Η Καταρίνα που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι μια καλλονή, έχει σπουδάσει λογοτεχνία, ενώ μιλάει και Κινέζικα.

mpoutia3.jpg
Μάλιστα σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της, δεν είχε κρύψει ότι αρχικά φοβόταν για την δουλ��ιά της, επειδή οι παίκτες δυσκολεύονταν μέχρι και να της απαντήσουν στις ερωτήσεις της!

mpoutia1.jpg
«Όντως στην αρχή υπήρχε πρόβλημα αλλά νομίζω πως πλέον το συνήθισαν. Ήταν δύσκολο ωστόσο, γιατί αρχικά νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρναμε καθόλου. Μάλιστα πολλές φορές μου έχουν ζητήσει να απομακρυνθώ από το γήπεδο, επειδή θεωρούσαν ότι τους αποσπούσα την προσοχή και έκαναν παράπονα».

Tέλος καλό όλα καλά όμως, αφού όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, και απ΄ότι καταλαβαίνουμε απο τα λεγόμενα της Καταρίνα, το πρόβλημα ξεπεράστηκε.

hnfgn.jpg
fghgn.jpg
ffdd.jpg
Το θέμα πάντως, έχει προκαλέσει εντύπωση στα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία φιλοξενούν την ιστορία της Καταρίνα.

daily mail.jpg
πρεσεντερ.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.