​«Είμαι σοκαρισμένη, αλλά θα τα καταφέρω!». Με αυτά τα λόγια, η 32χρονη παρουσιάστρια του MTV Ντιμ Μπράουν μίλησε για την «μάχη» της με τον καρκίνο, λίγο αφότου έμαθε πως έκανε μετάσταση!

Ο καρκίνος «χτύπησε» την Μπράουν πρώτη φορά σε ηλικία 24 ετών. Τότε είχε καταφέρει να τον νικήσει, όμως, πριν από δύο χρόνια, ο εφιάλτης επέστρεψε: από το στομάχι και το έντερο, η αρρώστια εξαπλώθηκε στο ήπαρ και τους λεμφαδένες.

brown1.JPG

«Όταν οι γιατροί μου είπαν τα δυσάρεστα νέα, αρχικά σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα», λέει η 32χρονη στο περιοδικό «People», λίγες μέρες αφότου έκανε ακόμα μία χημειοθεραπεία και μετάγγιση αίματος. Και, μ��λώντας για την δύσκολη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, συνεχίζει: «πήγα στην μπανιέρα και έμεινα εκεί επί ώρες, με το νερό να τρέχει πάνω μου. Ήμουν σαν ζόμπι. Σκέφτηκα ότι η ασθένεια έγινε χειρότερη και ένιωσα ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι σκοτεινά, πολύ σκοτεινά, αλλά θα το αντιμετωπίσω και θα τα καταφέρω!».

diem-brown-2-300.jpgdiem-brown-1-435.jpg

Η Μπράουν τονίζει πως δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά της. «Σχεδιάζω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, όπως κάθε άλλος Αμερικανός, με δύο παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί σημαίνει πως έχω ένα μακροπρόθεσμο μέλλον», επισημαίνει.

brown3.jpg

Παρά την δύσκολη «μάχη» που δίνει, η 32χρονη αντιμετωπίζει με θάρρος κάθε δοκιμασία. Λίγο πριν κάνει ακόμα μία θεραπεία, στις 18 του μήνα, στέλνει μήνυμα προς όλους: «να θυμάστε πως, όσο χαμηλά κι αν έχετε βρεθεί, η άνοδος μπορεί να έρθει την ε��όμενη μέρα. Μην το βάζετε κάτω, ποτέ δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο!».

brown6.jpg