Φόρα πήρε ο τραγουδιστής και τίποτα δεν τον σταματά. Αυτή τη φορά ο Τριαντάφυλλος δεν τα έβαλε μόνο με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το κούνημα του Τριάνταφυλλου στο «Dancing With The Stars» και την ειρωνική απάντηση του τραγουδιστή, νέες δηλώσεις έρχονται να βάλουν φωτιά στην ήδη μεγάλη κόντρα.

Ο Τριαντάφυλλος, σε συνέντευξή του, παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά της παρουσιάστριας, τον έθιξε: «με αιφνιδίασε η δήλωσή της. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από εκείνη. Προσπαθώ να το πάρω χιουμοριστικά, όπως πιστεύω πως το είπε και εκείνη» είπε και συνέχισε: «προφανώς δεν ήθελε να με θίξει αλλά το έκανε. Θα απευθυνθώ σε εκείνη λοιπόν. Ας μου δείξει πώς να κουνάω τον κ@λο μου καλά μιας και εκείνη κάτι παραπάνω θα ξέρει από κούνημα»

1882_NATALIA_GERMANOY_25102014 (539x800).jpg

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως έχει προηγούμενα με τη Ναταλία, αφού η ίδια φαίνεται να έχει ξεχάσει τις επιτυχίες που έκαναν μαζί:«το μόνο που κρατάω είναι οι επιτυχίες που κάναμε μαζί και τα μεγάλα τραγούδια που γράψαμε. Όλα αυτά φαίνεται τα ξέχασε αλλά δεν πειράζει. Κάποια στιγμή θα τα βρούμε φαντάζομαι»

Προηγούμενα δεν έχει μόνο με την Ναταλία Γερμανού, όπως είπε ο ίδιος, αλλά και με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού τα λόγια που είπε για κείνη κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν: «κάναμε μαζί πολύ ωραίες δουλειές, της έγραψα ωραία κομμάτια, κάναμε μαζί ένα ντουέτο που την έμαθε όλη η Ελλάδα μέσα από αυτή τη συνεργασία και μετά εκείνη δε με βοήθησε. Ε τι να κάνουμε ας είναι καλά η κοπέλα»

4693_NATASA_THEODORIDOY_20102014 (800x551).jpg

Ο τραγουδιστής έχει παράπονο και από την Ελένη Μενεγάκη, αφού όπως ανέφερε, τα πρώτα χρόνια της μεγάλης του επιτυχίας τον φώναζε συνέχεια στην εκπομπή της και μετά ξαφνικά σταμάτησε.

0026_ELENI_MENEGAKI_20102014 (1) (535x800).jpg