Μετά τις φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει «σφαχτεί» με την υπεύθυνη της εκπομπής της, η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά και με έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Σε όλα τα σπίτια, γιατί εγώ τον Alpha και την εκπομπή τα θεωρώ δεύτερο σπίτι μου, κάποιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες. Το θέμα τελείωσε, έληξε, είμαι στρατιώτης αυτού του καναλιού και ευχαριστώ το κανάλι που μου έχει δώσει όλες αυτές τις ευκαιρίες μέχρι στιγμής» είπε και τόνισε: «Τα ηνία αυτής της εκπομπής τα κρατάει ο άντρας μας, ο Γιώργος Λιανός. Από εκεί και πέρα είμαστε όλοι μια παρέα».

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Όλοι λοιπόν… παίζουν και πάλι την Κατερίνα, ωστόσο, οι σπόντες δεν «ξεφεύγουν» από το παιχνίδι!

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Τρίτη, η Καινούργιου έφυγε από την εκπομπή λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν αισθανόταν καλά διότι νωρίτερα υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και την υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κα Σασλόγλου της ανακοίνωσε ότι δεν θα βγαίνει στον «αέρα» το πρώτο τέταρτο της εκπομπής που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στη Μπέττυ Μαγγίρα.