​Το νέο της βιβλίο από τις εκδόσεις «Ψυχογιός» παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, συγκεντρώθηκαν στο «Public» τιμώντας την με την παρουσία τους, αλλά και τα καλά λόγια που είπαν για εκείνη.

Μάρα Ζαχαρέα, Λένα Μαντά, Αντώνης Σρόιτερ και Τζώνη Καλημέρης ήταν αυτοί που προλόγισαν το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Σταματίνας, η οποία φανερά συγκινημένη το αφιέρωσε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ξεκαθαρίζοντας πως παρόλο που έχει πολλά κοινά στοιχεία με την ηρωίδα του βιβλίου «Λήδα», δεν είναι αυτοβιογραφικό!

9786180107432.jpg

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:

Στα δεκαέξι της η Λήδα είναι ένα αγοροκόριτσο γεμάτο ανασφάλειες, που μεγαλώνει κάτω από την ασφυκτική αγάπη της μάνας της και την αδιαφορία του εργασιομανούς πατέρα της.

Το πρώτο ερωτικό σκίρτημα που θα νιώσει θα είναι και μοιραίο. Ο Αλέξανδρος –άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα– θα είναι εκείνος που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της. Το βλέμμα του την ανεβάζει στον παράδεισο και ταυτόχρονα την παρασύρει στην καταστροφή. Ώσπου ένα καλοκαίρι, η αθωότητά της θα χαθεί στην ακροθαλασσιά της Σπηλιάς και μαζί της η Λήδα θα προσπαθήσει να θάψει κάτω από την υγρή άμμο κι ένα μεγάλο μυστικό.

Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, δε θα σταματήσει ούτε στιγμή να αναζητά το φως. Ακόμα και όταν ο θάνατος θα χτυπήσει την πόρτα της, εκείνη θα ψάχνει με αγωνία μια έξοδο κινδύνου και μια δεύτερη ευκαι��ία.

Ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα της την προσφέρει; Ποιος θα είναι ο πρίγκιπας που με το άλογό του θα την οδηγήσει στη λύτρωση;

Ένα ερωτικό μυθιστόρημα για όλα εκείνα τα ανεκπλήρωτα «θέλω» που δε μας αφήνουν να ζήσουμε∙ μια ιστορία για όσους περνούν μια ζωή ψάχνοντας το φως μέσα στο σκοτάδι, ενώ το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κοιτάξουν μέσα τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.