​Ξινή βγήκε η ερωτική εξομολόγηση που έκανε ο Δημήτρης Μηλιόγλου στην Κατερίνα Καραβάτου: όχι μόνο τον απέρριψε η παρουσιάστρια, αλλά και στο τέλος ο Γιώργος Μανίκας του πέταξε ένα ποτήρι νερό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου είπε να θυμίσει στην Κατερίνα τα παλιά: «θυμάσαι τότε που δουλεύαμε μαζί πόσο κοντά είχαμε έρθει.; Θυμάσαι; Τότε με περίμενες με το αυτοκίνητό σου έξω από τα studio του Alpha για να φύγουμε μαζί. Μου είχες γράψει μάλιστα και ένα ερωτικό γράμμα», είπε ο Δημήτρης προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα άρχισε να εκνευρίζεται λέγοντας του πως ποτέ δεν υπήρξε κάτι μεταξύ τους και τότε εκείνος έβγαλε το γράμμα από την τσέπη του! Η παρουσιάστρια το άρπαξε από το χέρι του και το έσκισε, όμως, ο συνεργάτης της Τατιάνας είχε κι άλλο.

«Δεν υπάρχει λεπτό που να μη σε σκέφτομαι. Έχω χάσει τον ύπνο μου για σένα. Η ζωή δεν είναι μόνο νούμερα τηλεθέασης», διάβασε και η Κατερίνα σηκώθηκ�� και έφυγε.

Το μέρος της πήρε ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος... μπουγέλωσε τον Δημήτρη Μηλιόγλου, κίνηση που η επιβράβευσε η Κατερίνα Καραβάτου!

Όλα αυτά, βέβαια, ήταν μία καλοστημένη φάρσα από την εκπομπή «Μία», ο συνεργάτης της οποίας ουδέποτε είχε κάτι ερωτικό με την Κατερίνα Καραβάτου...

Δείτε στο βίντεο το αστείο περιστατικό!