Για το ρόλο της στη σειρά του Star «Όρκος Σιωπής» μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στην εκπομπή «Μία» και την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει η "Μαρίνα" στη συνέχεια.

«Και εμείς στον "Όρκο Σιωπής," όπως στο Star λέμε ναι στο συναίσθημα. Όπως καταλαβαίνεις, είμαστε όλοι πολύ συναισθηματικοί. Η Μαρίνα είναι πολύ δραστική. Πολύ γρήγορα του τα λέει και του τα ξεκόβει. Εντάξει δεν είναι εύκολο, όταν αγαπάς κάποιον, όταν ζεις με κάποιον και ονειρεύεσαι δεν πατάς ένα κουμπί… Αλλά όταν σε πληγώσει και όταν συμβεί κάτι το οποίο πληγώσει την ηθική σου νομίζω ότι είναι άνθρωποι που δεν το σηκώνουν το τράβηγμα» ανέφερε.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μάθει σε όλη την παρέα τα μυστικά μιας καθημερινής σειράς, ενώ αποκάλυψε και τι γίνεται στα backstage της σειράς που προβάλλεται Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.45.

«Σε αυτή τη σειρά γίνεται ένας τρελός πανικός backstage. Σε αυτήν την οικογένεια, γιατί είμαστε ουσιαστικά μια οικογένεια στον «Όρκο Σιωπής». Έχουμε βρεθεί άνθρωποι που έχουμε υπάρξει μαζί αρκετά, έχουμε χαρεί και έχουμε γνωρίσει και καινούργιους που έχουμε φτιάξει μια δεύτερη οικογένεια πια στην Κύπρο. Και νομίζω με τον "Όρκο Σιωπής" αυτή τη φορά κάνουμε κάτι πολύ περίεργο. Δημιουργούμε ένα σήριαλ της Μεσογείου. Είμαστε Ναύπλιο, Λεμεσό, δύο διαφορετικά συνεργεία που γινόμαστε ουσιαστικά μια οικογένεια. Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Και έτσι υπάρχει πολύ αγάπη, πολύ συναίσθημα, είμαστε πολύ αγαπησιάρικο σήριαλ. Με πολλά ευτράπελα!» είπε ενώ τόνισε ότι στα γυρίσματα όλο οι ηθοποιοί περνούν πολύ καλά καθώς πέφτει πολύ γέλιο!

«Συνεχώς γίνονται αστεία, ο κύριος Κατρανίδης είναι ένας τύπος με τρομερό χιούμορ, η κυρία Δαν��ουλάκη, η μητέρα μου, είναι επίσης ένας άνθρωπος με τρομερό χιούμορ και αστεία. Έχουμε ας πούμε κάνει σκηνή με την Δανδουλάκη και δεν μπορούμε να σταματούμε να γελάμε. Υπάρχει πολύ κέφι. Σε όλο το σήριαλ, όλα τα παιδιά, υπάρχει μια συγκίνηση που είμαστε μαζί και κάνουμε αυτή τη δουλειά» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ