​Από χθες που έγινε γνωστό ότι η Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν.

alexia-alexiadou.jpg
Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με τη μητέρα της Αλεξίας, Βέφα Αλεξιάδου, την αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο, μέσα από την εκπομπή της.

Scan-17-1024x731.jpeg
«Είναι τρομερό όταν φεύγει ένας άνθρωπος σε τόσο νεαρή ηλικία. Την Αλεξία τη γνώρισα, όπως και όλη της την οικογένεια, πριν από 20 χρόνια όταν πρωτοσυνεργάστηκα με την Βέφα Αλεξιάδου, την κυρία Βέφα μας που έμαθε σε πολλούς από εμάς -βεβαίως και σε μένα- τη μαγειρική. Δεν ξέρω τι μπορεί κανείς να εκφράσει μέσα από την τηλεόραση τέτοιες στιγμές, τι να πω σε μια μάνα που χάνει το παιδί της; Το κουράγιο είναι λίγο! Το ότι τη νιώθω και είμαι κοντά της, πάλι είναι λίγο. Νομίζω ότι περισσότερα έχεις να πεις κατ' ιδίαν με τον άνθρωπο που γνωρίζεις καλά, τη στιγμή που εκείνος έχει τη διάθεση να σε ακούσει, γιατί αυτή τη στιγμή ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Να νιώσει θέλει την αγάπη αυτών που ξέρει ότι μπορεί να έχει. Τίποτε άλλο! Εγώ να στείλω και σε εκείνη και στην μεγάλη αδελφή της Αλεξίας τα θερμά μου συλλυπητήρια και να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί και πολύ δύναμη στην κυρία Βέφα! Στην κυρία Βέφα μας!» είπε, στέλ��οντας και ένα μεγάλο φιλί!

de17b961e0b04f5411e732460f12b8af_L.jpg
Την ίδια στιγμή, με τον δικό της τρόπο είπε «αντίο» στην Αλεξία και η Λίτσα Πατέρα, η οποία στεκόταν θλιμμένη και με σκυμμένο το κεφάλι, δίπλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η ίδια αρκέστηκε απλά στο να πει, παίρνοντας βαριές ανάσες: «Είναι κρίμα και είμαστε δίπλα σας. Ήταν πολύ καλό κορίτσι.»

Και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της Βέφας Αλεξιάδου.