​Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να έχει διαψεύσει ακόμα την τέταρτη εγκυμοσύνη της, φροντίζει όμως να αφήνει σαφή υπονοούμενα και να πετά συνεχείς… «σπόντες» για τον πελαργό που καταφτάνει εντός ολίγων μηνών.

ελ4.jpgελ3.jpg

Αδιάψευστος μάρτυρας η ίδια της η κοιλιά, την οποία μπορεί όλο αυτό το διάστημα να έκρυβε επιμελώς, ωστόσο πριν λίγες ημέρες ξεχάστηκε, και έγιναν τα… αποκαλυπτήρια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι παπαράτσι την τσάκωσαν την περασμένη εβδομάδα στα Μελίσσια, όπου σταμάτησε σε μια τράπεζα της περιοχής για να χρησιμοποιήσει το ATM.

Κάποια στιγμή λοιπόν θέλοντας να κρύψειτο πρόσωπό της από τους φωτογράφους αλλά και να καλυφτεί από την βροχή που μόλις είχε ξεκινήσει, σήκωσε τα χέρια ψηλά, με αποτέλεσμα να μείνει ακάλυπτη η φουσκωμένη της κοιλίτσα και να φανεί το ξεκούμπωτο παντελόνι της.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ:

Την στιγμή λοιπόν που τα δημοσιεύματα οργιάζουν για την τέταρτη εγκυμοσύνη της, η Ελένη Μενεγάκη μέσω Twitter, φρόντισε να ευχαριστήσει όσους followers της έστειλαν «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλιά της που είναι σήμερα.

Untitled.jpg

Μάλιστα έκανε και retweet πολλές από τις ευχές, επιλέγοντας να αναδημοσιεύσει μόνο αυτές που της λένε«Χρόνια Πολλά», και όχι αυτές που της εύχονται για την εγκυμοσύνη της.
ελενη εγκυος.jpg