​Τις άγριες διαθέσεις τους από το πρώτο κιόλας «Dancing With The Stars» έδειξαν ο Γιάννης Λάτσιος και η Κάτια Δανδουλάκη, που τα έβαλαν on air με δύο από τους συμμετέχοντες, που βγήκαν στο ballroom με διάθεση για… χιούμορ και δικαιολογίες!

«Είσαι ο μόνος μέχρι στιγμής που είσαι πολύ χειρότερος από την πρόβα της Πέμπτης!», είπε ο διευθυντής του ΑΝΤ1 στον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος –ομολογουμένως- το παράκανε με το χιούμορ και στη συνέχεια τον… αποτελείωσε: «δεν είναι τυχαίο ότι σε μια μεγάλη θεατρική σου επιτυχία ήσουν μουγκός»!

Την σκυτάλη πήρε η Κάτια Δανδουλάκη, που δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για την δικαιολογία του Θεοχάρη Ιωαννίδη, που ζήτησε… «άφεση αμαρτιών» επειδή έκανε πρόβα αργά το βράδυ και σε αεροπλάνο λόγω του προγράμματός του. «Δυστυχώς, όσο κι αν φαίνεται σκληρό ή πικρό και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Δεν ενδιαφέρει καθόλου το κοινό αν έχουμε πυρετό, αν δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, αν είμαστε κουρασμένοι, αν έχουμε πονόκοιλο, η μαμά μας έδειρε ή αν κάνουμε ταξίδια. Τον παράγοντα αυτό τον βγάζουμε απέξω...Καθόλου δεν με νοιάζει αν ο άλλος είναι άυπνος ή με 39 πυρετό», είπε η ηθοποιός, η οποία, πάντως, μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την πρώτη χορογραφία του ηθοποιού.

Δείτε στο βίντεο τα καυστικά σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΔΕΙΤΕ το ζευγάρι που ήρθε πρώτο στο «Dancing With The Stars»!

- ΔΕΙΤΕ την πρεμιέρα του«DWTS 5»: με λευκή τουαλέτα και μαζί με τον Μαρτάκη εμφανίστηκε η Δούκισσα

- «Καρφί» Γερμανού στον Τριαντάφυλλο: «φοβάται τόσο πολύ μην τον πουν gay»