Μία νέα σειρά τουρκικής παραγωγής έρχεται να σας καθηλώσει, τόσο με το σενάριο, όσο και με τις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Το «Μαύρο Τριαντάφυλλο», όπως σας έχουμε ενημερώσει, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 18:40.

H υπόθεση αφορά έναν άντρα, τον Μουράτ, ο οποίος ζει διπλή ζωή αφού είναι παντρεμένος και με την Εμπρού αλλά και με την Ναρίν. Με την πρώτη έχει αποκτήσει δύο κόρες και ένα γιo, ενώ με την Ναρίν έχει μόνο ένα παιδί, τοn Μπαράν. Η οικογένεια του Μπουράτ αναγνωρίζει ως νύφη μόνο τη Ναρίν αφού είναι και συγγενής του.

Η διπλή ζωή του πρωταγωνιστή δεν είναι το μόνο «Μαύρο Τριαντάφυλλο» στην καρδιά της Εμπρού αφού κρύβει καλά κι ��λλα μυστικά. Ο πρωταγωνιστής είχε αποκτήσει άλλο ένα αγοράκι από την Εμπρού και της είπε ψέματα πως πέθανε για να το δώσει στην άλλη του σύζυγο, η οποία δεν μπορούσε να κάνει παιδιά!

Το δράμα της Εμπρού δεν τελειώνει αφού η μοίρα της επιφυλάσσει άλλο ένα δυνατό χτύπημα: η ζωή της μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της πέθανε και ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι άθλια, σε σημείο που να μην μπορεί πια να συντηρήσει την οικογένειά της. Μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφασίζει να μετακομίσει στη γενέτειρα του άντρα της. Εκεί, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, αλλά η ιστορία περιπλέκεται όταν γνωρίζει έναν άλλο άντρα, τον Φιράτ…

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star για τη νέα σειρά!