​Τι γίνεται όταν δύο «Μπάτσοι Της Συμφοράς» προσπαθούν να συλλάβουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικώ��, αλλά δεν τα καταφέρνουν; Την απάντηση δίνει απόψε, στις 22:00, το Star, προβάλλοντας την ομότιτλη κωμωδία με τους Μπρους Γουίλις, Τρέισι Μόργκαν και Χουάν Κάρλος Χενάντεζ!

Τα προβλήματα δύο αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να συλλάβουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να συμβάλλει στην οικονομική στενότητα του ενός, ο οποίος μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα έξοδα του γάμου της κόρης του. Απελπισμένος, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην κόρη του τον γάμο, που εκείνη πάντα ονειρευόταν, αποφασίζει να πουλήσει μία συλλεκτική κάρτα ενός παίχτη του μπέιζμπολ, που έχει χρόνια στην κατοχή του.

Τα πράγματα όμως θα στρα��ώσουν όταν ένας μαφιόζος, με εμμονή στα αναμνηστικά αντικείμενα παλιότερων εποχών, ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο είχε φυλάξει την κάρτα!

Η συνταγή πλέον είναι γνωστή, το κυνηγητό και η αναπόφευκτή σύγκρουση και καταστάσεις που πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η έρευνα για την ανακάλυψη του δράστη έχει σκοπό περισσότερο να διασκεδάσει, χαρίζοντας πολύ γέλιο, παρά να προβληματίσει…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!