​Μία από τις πλέον συγκλονιστικές δραματικές ταινίες, το «Πίστεψέ Με», μεταδίδει σε πρώτ�� προβολή απόψε, στις 22:00, το Star!

Ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια», ο Ντέιβιντ Σουΐμερ, σκηνοθετεί τους Κλάιβ Όουεν, Κάθριν Κίνερ, Λιάνα Λιμπεράτο και Βαϊόλα Ντέιβις σε ένα δράμα που εμπεριέχει προσωπικό ενδιαφέρον για εκείνον, καθώς, ως μέλος του Συμβουλίου Σκηνοθετών που μάχονται ενάντια στον βιασμό στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έχει υποστηρίξει το Κέντρο Θεραπείας Βιασμένων Ατόμων για περισσότερα από 14 χρόνια.

TRUST 2 (800x533).jpg

Στο «Πίστεψέ Με» η 14χρονη Άνι γνωρίζει έναν νέο φίλο μέσα από το Internet και αποφασίζει να τον συναντήσει, χωρίς να έχει διασταυρώσει την ταυτότητά του. Όταν, όμως, ανακαλύπτει πως ο φίλος της είναι ένας 40χρονος άντρας που σκοπεύει να τη βιάσει είναι πλέον πολύ αργά για να ζητήσει βοήθεια!

Ο πατέρας της στοιχειώνεται από την επίθεση στην κόρη του και αποφασίζει να αναζητήσει τον ένοχο, ενώ η μητέρα της μένει πίσω στο σπίτι, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης κόρης της. Την ίδια ώρα, η ιστορία γίνεται γνωστή στο σχολείο της Άνι, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια περιπέτεια που περνάει μέσα από αστυνομικά τμήματα, δικαστικές αίθουσες και διαρκείς συγκρούσεις, ελπίζοντας στην τελική δικαίωση…

TRUST 3 (800x533).jpg

Η ταινία γυρίστηκε από τον Σουΐμερ έπειτα από 7 χρόνια δουλειάς πάνω στη συγκεκριμένη ιστορία, μέσα σε 29 ημέρες, στα τέλη του 2009, στο Μίσιγκαν. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός Ρος έχει γράψει μια θεατρική version του φιλμ, επίσης υπό τον τίτλο «Trust», που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2010.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!