Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο καταιγιστικές εξελίξεις, οι οποίες θα προκύψουν επειδή η Μπαχάρ θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40 από το Star!

Ο Μετέ έρχεται στα κρυφά στο σπίτι. Ενώ προσπαθεί να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία του, πέφτει πάνω στην Αϊτσά. Μετά από αρκετό διάστημα, λιώνει ο πάγος που υπήρχε ανάμεσά τους και ο Μετέ της κάνει μια εξομολόγηση.

Την ίδια ώρα, η Καρολίν και ο Ίμπο έχουν μπλεξίματα: οι δουλειές του δεν πηγαίνουν καλά και οι πελάτες εισβάλουν στο κατάστημά τους, απαιτώντας να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Ο πόνος που αισθάνεται στην πλάτη της η Μπερίν επιμένει. Ο Χακάν, ο οποίος τη φιλοξενεί σπίτι του, της βάζει κρέμα και παίρνει το θάρρος να τη φιλήσει. Η Μπερίν ανταποκρίνεται αρχικά, αλλά στη συνέχεια μετανιώνει και φεύγει!

Στο μεταξύ, η Μπαχάρ μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου φτάνουν και η Τζεμιλέ με την Μπερίν και τον Οσμάν για να συμπαρασταθούν στον Σονέρ. Η Ντενίζ αισθάνεται ενοχές για ό,τι συνέβη στην Μπαχάρ και όλοι προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο γιατρός εξηγεί στον Σονέρ πως η Μπαχάρ έχει αιμορραγία και χρειάζεται αίμα, αλλά η ομάδα της είναι σπάνια. Ο Σονέρ βρίσκεται σε απόγνωση και ο Σουλεϊμαν του προτείνει να ζητήσουν τη βοήθεια του Ζιγιά, που είχε ανταποκριθεί και παλιότερα.

Για να σωθεί η Μπαχάρ, ο Σονέρ αφήνει στην άκρη τον εγωισμό του και ενημερώνει τον Ζιγιά για τη δύσκολη κατάσταση. Εκείνος, δίχως δεύτερη σκέψη, σπεύδει στο νοσοκομείο, αλλά άθελα του κάνει μια μεγάλη γκάφα: αποκαλύπτει στην Ντενίζ ότι θα αποκτήσει αδελφάκι!

Ο Μετέ κάνει μια τελευταία συμφωνία με τον Τουγρούλ, δίχως να γνωρίζει πως στην πραγματικότητα υπογράφει τη θανατική καταδίκη του Αρίφ...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!