Για το πως νιώθει με τη χαμηλή τηλεθέαση που κάνει η εκπομπή της «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του Rocky Horror Show, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως σας έχουμε γράψει από star.gr, τα νούμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Alpha έχουν… «κατεδαφιστεί», ενώ οι απέναντι στο E, Κατερίνα Καραβάτου –Κρατερός Κατσούλης με την εκπομπή τους «Στα καλά καθούμενα» την έχουν φάει... λάχανο, καθώς συνεχίζουν να κρατούν την πρωτιά, παρόλο που βρίσκονται σε ένα πολύ μικρότερο κανάλι!

Ωστόσο, η Σπυροπούλου δεν πτοείται και αποδίδει την αποτυχία της εκπομπής της στο γεγονός ότι είναι ένα νέο πρόσωπο παρόλο που πέρυσι και πρόπερσι καρπωνόταν ��να μερίδιο της επιτυχίας του "Μες στην καλή χαρά" όπου συμμετείχε!

«Κάποιοι άνθρωποι μας έκαναν κάποια δοκιμαστικά και πίστευαν ότι ταιριάζουμε. Αυτό καλούμαστε να αποδείξουμε. Είμαστε μια καινούργια παρέα. Σαφώς και σε κάποιες στιγμές δεν έχουμε απόλυτη χημεία, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και τους στηρίζω» ανέφερε η ξανθιά παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Είμαι ένα νέο πρόσωπο! Ας θυμηθούμε και άλλους ανθρώπους όταν ξεκίνησαν, ή όταν έκαναν μεταγραφές σε άλλα κανάλια μετά από 10 χρόνια καριέρας, που έκλειναν με 10 και 12 μέσο όρο».

Resizer.jpg
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε και για ��ο... δράμα της! Ναι, για την αποχώρηση της αρχισυντάκτριάς της, Ζήνας Κουτσελίνη, από τον Alpha μιλάμε, την ώρα που οι «κακές» γλώσσες έλεγαν πως οι σχέσεις της με παρουσιάστρια δεν ήταν και οι καλύτερες…

«Υπήρξε και αυτό το απρόοπτο που καλούμαι να το αντιμετωπίσω και αυτό! Ξέρετε πόσο σημαντική κολώνα είναι η αρχισυντάκτρια σε μια εκπομπή και πόσο μου έχει στοιχίσει και αυτό το πράγμα με αποτέλεσμα να δουλεύω πολύ περισσότερο και εγώ. Είναι κάτι που δεν με χαροποίησε σε καμία περίπτωση. Εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού…» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ