​Συγκλονιστικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας», η οποία θα μεταδοθεί στις 18:40 από το Star, με τις εξελίξεις να «τρέχουν».

Τι θα δούμε σήμερα:

Με τη βοήθεια της Μπετούλ και της Αϊτσά, ο Μετέ και ο Αρίφ είναι πλέον ελεύθεροι. Ο Τουγρούλ, βλέποντας πως τα σχέδια του έχουν ναυαγήσει, γίνεται έξω φρενών.

Η Τζεμιλέ δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της. Δεν έχει νέα ούτε από τον Αρίφ αλλά ούτε και από τον Μετέ. Η Ντενίζ έχει να ανακοινώσει στον πατέρα της ένα ευχάριστο νέο. Ο Κερέμ της έχει κάνει πρόταση γάμου και επιστρέφοντας από το σχολείο, θα έρθει στο σπίτι να την ζητήσει από τον πατέρα της. Ο Σονέρ δεν παίρνει στα σοβαρά τα λόγια της μικρής.

Η Ντενίζ όμως θυμώνει με την αντίδραση του πατέρα της επειδή δεν της δίνει σημασία και σκαρφαλώνει στο δέντρο. Κανείς δεν καταφέρνει να την κατεβάσει κάτω. Ο Σονέρ έχει αγανακτήσει πια και σκέφτεται σαν έσχατη λύση, να κόψει το δέντρο.

Η Μπαχάρ επεμβαίνει και τελικά καταφέρει να πείσει τη μικρή. Καθώς όμως τη βοηθάει να κατέβει από το δέντρο αισθάνεται έναν έντονο πόνο και λιποθυμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.